StoryEditorOCM
ShowbizOBJASNILA ZAŠTO

Zvijezda serije ‘Seks u gradu‘ uvijek ima slatke zalihe, sve od keksa i kolača do drugih slatkiša

Piše SCENA SD
4. travnja 2024. - 08:06

Glumica Sarah Jessica Parker nedavno je gostovala u  epizodi podcasta ‘Ruthie‘s Table 4‘ i govorila o odgoju svojih kćeri blizanki. Objasnila je da, kada je riječ o hrani, ne želi da kćeri krenu njezinim stopama. Štoviše, blizanke Tabitho i Marion namjerno je od rane dobi poticala da imaju bolji odnos prema jelu nego što je ona imala kada je odrastala.

"Kad sam dobila djevojke, nisam htjela da imaju loš odnos s hranom i da je smatraju neprijateljem", objasnila je zvijezda serije "Seks u gradu". Rekla je da je u ranoj dobi imala složen odnos s hranom i da joj nije bilo dopušteno konzumirati šećer ili čokoladu ili kekse. Zbog toga su ona i njezina braća i sestre pokupovale "tone kolača i keksa" kada su se odselili.

image

Sarah Jessica Parker 

Vanessa Carvalho/Brazil Photo Press Via Afp

To ne želi priušti svojim 14-godišnjakinjama, pa kod kuće uvijek imaju slatke zalihe, sve od keksa i kolača do drugih slatkiša. Glumica vjeruje da to stvara bolji stav koji njezina djeca imaju prema hrani. I u isto vrijeme, ona ne brine o zdravlju svoje troje djece jer su svi uključeni u sport.

Zvijezda je otkrila i neke detalje iz svog privatnog obiteljskog života: ona i njen suprug, Matthew Broderick, kuhaju svaki dan. Osim toga, zajednička nedjeljna večera obiteljski je ritual koji nitko ne preskače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 00:11