StoryEditorOCM
Showbiznastavak suđenja

Županijski sud u Splitu odlučio da se ‘vampirica‘ brani sa slobode i nisu je poslali u pritvor: ‘Očekivala sam da će se to dogoditi‘

Piše M.P.
30. rujna 2021. - 17:10

Na splitskom Županijskom sudu iza podneva je održana rasprava na kojoj se odlučivalo hoće li se Olji Einfalt Mihovilović odrediti pritvor s obzirom da se nije pojavila na ročištu zakazanom za 16. rujna jer je tada boravila u srpskom showu 'Zadruga'.

Kako saznajemo izvanraspravno vijeće donijelo je odluku da se 'vampirica' brani sa slobode, a to nam je i ona potvrdila. 

- Ne idem u zatvor i čekam ostale rasprave na slobodi. Očekivala sam da će se to dogoditi. Drago mi je što sam se pojavila na sudu jer kao što sam i prije govorila, nije mi namjera da bježim od suđenja, kratko nam je rekla Olja koju se trereti za gospodarske malverzacije.

Optužena je da je s pokojnim suprugom Markom pronevjerila 17,5 milijuna kuna i oštetila nekoliko firmi. Pred sudom je već prije izjavila da nije kriva.

- Ne osjećam se krivom i ostajem pri tome da osporavam postavljeni imovinsko-pravni zahtjev, kazala je ova splitska akademska slikarica i vlasnica posrnule firme Skandal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2023 07:33