StoryEditorOCM
ShowbizZVIJEZDA SERIJE

Zgodni glumac Pedro požalio se na zdravstveni problem zbog kojeg mu pati posao: ‘Imate li neki savjet?‘

Piše SCENA SD
13. prosinca 2023. - 22:41

Maneken Pedro Soltz i jedan od glumaca TV serije ‘San snova‘ koju gledamo na RTL-u, požalio se na svom Instagram profilu da ima problem s okom.

Osim ove profesionalne nezgode, Pedro i njegova supruga Iris Cekuš imali su puno razloga za sreću ove godine. Dobrodošlicu su poželjeli svom drugom djetetu, kćerkici Isabelli Marie Soltz, rođenoj u ožujku, piše net.hr.

"Isabella Marie Soltz, rođena s tri kilograma i 48 centimetara u 3:14. Iris je bila nevjerojatna, a Isabella je toliko preslatka da to ne mogu ni opisati.

image
Vanesa Pandzic/Cropix

Osim kasnonoćnog iznenađenja, sve je išlo glatko i naša su srca puna ljubavi i zahvalnosti. Bez obzira na to hoće li Bella biti sportašica, holivudska zvijezda, znanstvenica ili predsjednica Hrvatske bit ćemo u tome s njom. Danas je svijet bolje mjesto", napisao je uz Pedro u opis svoje objave u kojoj je priložio nekoliko slika svoje tada tek rođene djevojčice.

Podsjetimo, Pedro Soltz trenutno u seriji ‘San snova‘ igra ulogu poduzetnika Andreja koju je prihvatio bez puno razmišljanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 01:09