StoryEditorOCM
ShowbizZANOSNA I PLAVA

Zgodna bivša supruga Zorana Mamića plijenila je poglede, a njezina odjevna kombinacija mnogima je stvorila pomutnju

Piše SCENA SD
12. studenog 2023. - 19:33

Poduzetnica Vanja Horvat rijetko javnost počasti svojom pojom, a sada je istom prisutnima na modnoj reviji brenda Snježane Schillinger, ostavila upitnike nad glavama.

Poduzetnica Vanja Horvat, inače bivša supruga Zorana Mamića ne ljubi svjetla reflektora ni fotografske bliceve, no na Vanjinim skokovima u javnost, možemo zahvaliti njezinoj ljubavi prema prijateljicama. 

Upravo ju je ta ljubav i želja da svojim bližnjima pruži podršku, dovela na modnu reviju brenda "Duchess", Snježane Schillinger s kojom je na koncu i pozirala na crvenom tepihu.

Premda atraktivnoj i zgodnoj Vanji sve stoji, neke je dobro prodrmala svojom kombinacijom, bilo to do odabira kombiniranih boja, ili materijala odjeće. Za ovu je prigodu Vanja uskočila u crne tajice i bež visoke čizme, a na crnu košulju ogrnula je svijetlo plavi sako te se odlučila za bež torbu. 

image
Tomislav Krišto/Cropix

Inače, Vanja je iznimno ambiciozna i poslovno orijentirana žena - ona je stomatologinja, sportašica i poduzetnica, najponosnija je na svoju titulu majke i bake. Zbog svoje radoholičarske prirode, dobila je nadimak "Lady Boss", što ju je jednom prilikom kad je to čula, dobrano zasmijalo.

‘‘O jao Bože dragi... Mislim da sam vrlo blaga, da sam blaga i da volim te konstruktivne dogovore, razgovore, vrlo teško dignem ton zapravo nikad. Nisam onaj klasičan boss, ali da jesam kontrol freak možda, koji nadgleda sve. I volim red, rad i disciplinu‘‘, rekla je za In magazin ove godine, prenosi Dnevnik

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 10:15