StoryEditorOCM
ShowbizDOBAR PROVOD

Željko Joksimović zapalio Arenu Zagreb, hitovi rasplesali i Ivu Todorić. Pogledajte tko joj je pravio društvo

Piše Tina Premec/Jutarnji list
12. studenog 2023. - 13:50

Nakon što je prošle subote nastupio u zadarskoj Areni, a prije toga i u varaždinskoj, Željko Joksimović održao je sinoć koncert i u onoj najvećoj, također punoj zagrebačkoj Areni. Bila je to večer u kojoj je publika osim u dobro poznatim hitovima jednog od najpopularnijih regionalnih glazbenika uživala i u scenskom i u vizualnom spektaklu, piše Jutarnji list.

image
Lucija Očko/Cropix

Srpski pjevač, skladatelj, tekstopisac i multiinstrumentalist (svira čak 11 instrumenta) zagrebačku noć otvorio je pjesmom "Ljubavi".

image


 

Lucija Očko/Cropix

- Hvala vam na ljubavi koju mi pružate svih ovih više od dvadeset godina. Nije tajna da se volimo javno. Neka ovo postane tradicija svake godine. Hvala Zagrebe, kazao je Joksimović koji je već nekoliko puta vrlo uspješno napunio najveći dvoranski koncertni prostor u Hrvatskoj. Publika je uživala i u njegovim izvedbama "Supermen", "Nije do mene", "Nisam te zbog lepote voleo","Milimetar, "Drska ženo plava"... Također, Joksimović je premijerno izveo i "Veneru", pjesmu sa svog novog albuma koji će se uskoro naći na tržištu.

image
Lucija Očko/Cropix

Među publikom bilo je i dosta poznatih imena, a kako uživa na Joksimovićevom koncertu na svom Instagramu otkrila je i Iva Todorić koja je bila u društvu svojih prijatelja među kojim su bile i Iva Radić, pjevačeva supruga Jovana Joksimović, Emina Prišić. Ako je suditi po storijima koje je Todorić objavila, rasplesano društvo odlično se zabavljalo. 

image

Iva Todorić s prijateljicama na koncertu

image

Iva Todorić s prijateljicama na koncertu

image

Iva Todorić s prijateljicama na koncertu

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 09:03