StoryEditorOCM
ShowbizRASPRODAJE ARENU

Evo stihova Aleksandre Prijović zbog kojih Dalmatinci hrle u ZG arenu na njen koncert. ‘Pola te nema, svoja si sena‘

Piše Scena SD
19. svibnja 2023. - 11:52

U samo 24 sata od najave koncerta Aleksandre Prijović u zagrebačkoj Areni, prodano je više od tri tisuće ulaznica, što do sada nikome njezinih godina nije uspjelo.

Aleksandra je definitivno opravdala status najtraženije mlade zvijezde u regiji i postala rekorderka u brzini prodaji karata. 27-godišnja pjevačica svojoj vjernoj publici u zagrebačkoj Areni obećala je noć za pamćenje.

"Znam kako će biti! Znam koliko me ljudi ovdje vole, znam koliko poruka podrške dobivam, jako se radujem. Ja nisam od onih koji najavljuju spektakl, ali mogu samo reći da ću dati sve od sebe i da ću se potruditi da svi uživaju i da to bude noć za pamćenje" - izjavila je.

Jedna od trenutno najpoznatijih srpskih folk pjevačica, prije nego što je postala megazvijezda u Srbiji i nevjesta Lepe Brene, bila je srednjoškolka u Belome Manastiru, odakle "vuče" podrijetlo.

Ipak, uz mladost u Hrvatskoj, kako je pričala za medije prije četiri-pet godina, ne vežu je lijepe uspomene. Kolege u školi su je navodno "sprdale" zbog pojavljivanja u poznatom srpskom showu, pa je Alekandra odlučila odustati od daljnjega školovanja i krenula graditi karijeru u Srbiji.

"Svi su mi se u razredu smijali kada sam pjevala u Zvezdama Granda. Ne volim tamo ići, nemam nijednog prijatelja osim obitelji", komentirala je tada.

U međuvremenu je Aleksandra u svakome pogledu zavladala srpskom folk scenom. Nastupima je osvojila srca publike, kao i ono sina tenisača Bobe Živojinovića.

Posinak Lepe Brene, Filip Živojinović, godinama je imao status "najpoželjnijeg srpskog neženje", koji je promijenila Aleksandra, s kojom se vjenčao i dobio dijete.

Pjevačicu obožavaju i na društvenim mrežama, na poslovnome planu "rastura". Niže hit za hitom za kojima luduju Hrvati, a kako čujemo, i Splićanima s takvim glazbenim ukusom je među favoritima.

Neupućeni u hitove Aleksandre Prijović, kojih također ne manjka, pitaju se što ona uopće pjeva? Evo ovo:

Stihovi hita ‘Ja sam odlično‘

Mislio si da ću ja
zbog tebe seći vene
no, no, no

Kažu da ti loše ide
posle naše veze
da te ovih dana rade
samo tužne pesme
Kažu to, pa nisi valjda propao

Tko bi rek´o da će
tako loše da ti krene
mislio si da ću ja
zbog tebe seći vene
no, no, no, ja otisla, ti ostao

Nismo bili ista liga, nista lično
zato, nađi sebi nešto slično

Ref.
A ja sam odlično
jer mi više nije stalo
A ja sam odlično
da je bolje, ne bi valjalo

A ja sam odlično
a ti pitaj se, budalo
da li te u meni ostalo
malo, malo, malo

Kažu da te pola nema,
da si svoja sena
kad te pitaju za mene
zaplačeš k‘o žena
kažu to, jedva si preživeo

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 19:28