StoryEditorOCM
PanoramaK‘O OD ŠALE

Tko je ona? Traži se atraktivna djevojka koja je drogirala i nemilosrdno opljačkala muškarca u njegovom stanu

Piše MOZAIK SD
19. svibnja 2023. - 20:53

Policija Miamija objavila je video snimku izazovno odjevene ženske osobe u dobi od oko 30 godina u liftu za koju tvrde da je drogirala muškarca u njegovu stanu, a potom mu ukrala nakit u vrijednosti od vrtoglavih 600.000 dolara, piše New York Post.

Traže pomoć građana u potrazi za kradljivicom, koja je među ostalim iz stana muškarca kojega je upoznala dan ranije ukrala dva Rolexa.

Nakon što je upoznala muškarca u kafiću The Dirty Rabbit u Wynwoodu 8. svibnja, on ju je pozvao u svoj stan u ranim jutarnjim satima, oko 5.30 sati. Čim su stigli u stan, ona mu je sipala drogu u piće, tvrdi policija.

Muškarac se onesvijestio ubrzo nakon što je popio piće.

Da je pokraden, shvatio je tek oko podneva kada se probudio. Sef je bio otvoren iz kojega je nestao sav nakit. Nestala je i žena s kojom je dočekao zoru.

Među skupim predmetima koje je odnijela kradljivica su Rolex Daytona Rainbow s dijamantima i Rolex Sky-Dweller. Ukrala je i zlatni lanac, zlatne narukvice Franco, sunčane naočale Cartier i dijamantni prsten od ružičastog zlata, izvijestila je policija.

Policija pokušava ući u trag kradljivici na temelju snimki nadzorne kamere u liftu zgrade u kojoj živi pokradeni muškarac. Prikazana je u liftu kada je s muškarcem iz kafića tek dolazila u njegov stan te ponovno dok je izlazila iz njegova stana.

Dok je užurbano izlazila, drži Solo šalicu u ruci.

- Možda ćete pomisliti kako ‘ona upravo izlazi sa šalicom. Ne. Ona ima u ruci šalicu jer je na njoj njezin DNK. I njegov DNK, ali i droga koju je stavila unutra, rekao je policajac Michael Vega, glasnogovornik policije Miamija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 18:22