StoryEditorOCM
ShowbizODLUČIO JE

Vuco: ‘Odradit ću svoj zadnji, oproštajni koncert u Hrvatskoj, a onda ću živjeti na relaciji Venezuela - Aljaska‘

Piše SCENA SD
20. rujna 2023. - 12:07

Nakon gotovo deset godina neobjavljivanja, popularni glazbenik Siniša Vuco, stanovnik karipskog otoka Isla de Margarita, ima novu pjesmu ‘Nije lako‘, koja je premijeru doživljela na valovima Happy FM-a.

- Zabavna glazba s elementima rocka, stil s kojim sam počeo profesionalnu karijeru početkom 90-ih. Pjesmu je napisala i uglazbila Alka Vuica, posvetila ju je i sebi i meni, jer pravim umjetnicima uistinu ‘Nije lako‘, kao naravno ni običnim ljudima... Mnogi će se prepoznati u ovoj pjesmi koja govori o današnjoj surovoj realnosti. To je moj prepoznatljiv stil glazbe i pjevanja, zato sam je i uzeo od Alke još prije skoro 10 godina... Ne znam gdje je i kada pjesma nastala, mislim da ni Alka više ne zna - rekao je Vuco za Happy FM.

image

Vuco 

Privatna Arhiva/

Uživa u mirnom životu u Venezueli gdje žive najljepše žene na svijetu - hvali se Vuco koji janjetinu na Karibima još nije pronašao. Trenutno preuređuje stan, koji se nalazi na 13. katu do kojeg kako kaže i pjesma ‘Nije lako‘ nositi namještaj.

- Super mi je ovdje, nitko me ne zna, šetam opušteno... Možda čak snimim neke kadrove za video spot tu na Karibima, jer pjesma govori o čovjeku koji je imao dva života... Ja uistinu živim dva života: jedan opušteni i mirni, onako po starinski ovdje u Južnoj Americi, kakav su živjeli naši ljudi prije 30-ak godina u Dalmaciji; i drugi rastrgani, nervozni i stresni u Europi, u Hrvatskoj, otkriva Vuco.

U Hrvatsku, otkrio je, u budućnosti planira dolaziti samo turistički i to najviše radi unučice.

- U jedanaestom mjesecu idem na Aljasku na nekoliko tjedana. Zatim ću doći odraditi svoj zadnji, veliki oproštajni koncert u Hrvatskoj, u zagrebačkoj Areni na Happy FEST-u, koji se održava 20.12. Izvest ću svoje najveće hitove - Rajske kočije, Crna ženo, Tražena si roba u gradu, Sanja, Nedjelja, Molim te, vrati se; Nek sam pijan, Siromasi, Podigla me iz pepela... ali Arena će se naravno zatresti i s novom pjesmom - ‘Nije lako‘, otkriva.

Osim Vuce, za spektakulranu zabavu na Happy FEST-u pobrinut će se još domaćih izvođača - Minea, Ivana Banfić, Ella, grupa Vigor i Miroslav Škoro.

image

Vuco

Privatna Arhiva/

Nakon spektakla u zagrebačkoj Areni Vuco se vraća u svoj novi dom – Južnu Ameriku.

- Vjerojatno ću živjeti na relaciji Venezuela - Aljaska. U Hrvatskoj više neću nastupati! Hvala mojoj publici svih generacija na nevjerojatnoj podršci u ovih 30-ak godina! Mnoštvo zlatnih ploča koje sam dobio za tiraž, za prodaju mojih albuma, zahvaljujem upravo publici koja ih je kupovala, najveće hvala svima vama koji ste pohodili oko 2000 mojih nastupa u Hrvatskoj i inozemstvu. Oprostit ćemo se snažno, sa stilom, beskompromisno…baš kako sam i djelovao na glazbenoj sceni svih tih godina… Živili, slušajte me na Happy FM -u i ne zaboravite moj životni moto, najdraži stih koji sam napisao i u koji stane cijeli moj život - VOLIM PITI I LJUBITI!, zaključuje pjevač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 21:03