StoryEditorOCM
ShowbizVRUĆI ODMOR

Vlatka Pokos pokazala kako provodi ljeto, fanovi oduševljeni njenom zgodnom linijom: ‘Prekrasna i seksi!‘

Piše SCENA SD
24. kolovoza 2023. - 18:53

- Budite zahvalni za svaku dobru sitnicu u svom životu. To je ključ sreće. Prestanite se žaliti, počnite živjeti! - napisala je na engleskom jeziku u opisu najnovije objave Vlatka Pokos i kratkim videozapisom pokazala svima kako uživa i provodi ljeto.

Nakon što je 53-godišnja Vlatka pronašla novi posao u Splitu, nerijetko oduševljava svoje pratitelje objavama uz more i fantastičnom figurom u bikiniju, baš kao i ovog puta. Njeni pratitelji pohrlili su u komentare te komplimentirali njen mladolik izgled, a jedan od njih je bio i kolega s estrade, Matija Dedić, koji je kratko i jasno konstatirao da je "super cool".

"Zgodna!", "Vlatka prava duša", "Uz tebe kao u raju", "Ti si meni uvijek prekrasna i seksi", još su neki od kompilemata kojima su ju obasuli obožavatelji.

Podsjetimo, Vlatka se odlučila se na veliki zaokret u karijeri i dobila je posao u jednom splitskom hotelu, gdje radi na takozvanoj "concierge-usluzi", a riječ je o sezonskom poslu i najčešće radi na organizaciji događanja i nekih intimnih proslava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 00:44