StoryEditorOCM
Showbizriver in the sky

Velška pjevačica Duffy objavila svoju drugu pjesmu nakon traumatične ispovijesti o zatočeništvu i silovanju: ‘Za bolje dane koji dolaze‘

Piše PSD
18. lipnja 2020. - 18:53

Nakon šokantnog otkrića o tragediji koju je doživjela prije deset godina, pjevačica Duffy objavila je svoju drugu pjesmu.

Velška pjevačica na svome Instagram profilu objavila je svoju najnoviju pjesmu 'River in the Sky' uz koju je napisala kratku poruku 'za bolje dane koji dolaze'.

Duffy, čije je puno ime Aimee Anne Duffy, u ožujku je objavila pjesmu pod nazivom 'Something Beautiful' na BBC 2 radiju, a osim tri pjesme za filmsku glazbu filma 'Legend' iz 2015. godine, ona nije izdala nijednu novu pjesmu od svog drugog studijskog albuma 'Endless' iz 2010. godini.

O svome povlačenju s glazbene scene, pjevačica je javno progovirila u veljači ove godine kada je šokirala traumatičnom ispovijesti o zatočeništvu, otmici i silovanju koje je proživjela prije više godina, a o kojima je tek tada bila spremna otvoreno govoriti. Cijelu ispovijest tada je objavila na svojoj službenoj stranici.

- Ako ovo čitate, moram vas upozoriti da tekst sadrži neke informacije koje bi mogle biti uznemirujuće, upozorila je pjevačica u uvodnom dijelu svoje objave. "Ova priča nigdje ne ide, ostat će na mreži, a ako niste u stanju podnijeti tuđu patnju preporučujem vam da ne čitate dalje."

- Smeta mi što ova priča sadrži tugu, kada mnogi trebaju upravo suprotno od toga u ovom trenutku. Mogu se samo nadati da moje riječi služe kao momentalna distrakcija ili možda čak neka utjeha da čovjek može izaći iz tame, napisala je tada pjevačica.

U najnovijoj pjesmi, Duffy je sjetnim glasom u pratnji klavira prenijela snažnu poruku o teškim i tužnim emocijama, ostavljajući osjećaj nade za boljim vremenim. Predlažemo da i sami poslušate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. travanj 2023 04:07