StoryEditorOCM
Showbizbez dlake na jeziku

Vedrana Rudan izvrijeđala suprugu Željka Joksimovića: ‘Ja bih bila ljepša od vas da imam vaše pare‘

Piše SCENA SD
12. ožujka 2024. - 21:23

Književnica, novinarka, kolumnistica i aktivistica Vedrana Rudan svojom neustrašivom retorikom uvijek izaziva pozornost, bilo da komentira aktualne događaje ili javne osobe.

Njezino gostovanje u jutarnjem programu kod Jovane Joksimović prije godinu dana još uvijek se prepričava, posebno zbog jednog izazovnog dijaloga koji je ponovno postao viralan na društvenim mrežama.

Na spomenutoj videosnimci, Rudan se nije ustručavala iznijeti svoje mišljenje o supruzi poznatog pjevača Željka Joksimovića, posebno kada je riječ o bogatstvu i fizičkom izgledu. ‘‘Evo da sam ja plaćena kao vi, ja bih možda i ljepše izgledala od vas‘‘, izjavila je Rudan, na što je Jovana odgovorila: ‘‘Nisam se nešto potrudila?‘‘

‘‘Pa nisam baš sigurna. Niste vi nešto lijepi, zato što niste uložili u sebe. Pogledajte mene, a pogledajte sebe. Zašto ste vi tako lijepi, a ja nisam? Ja mislim da bih ja bila mnogo ljepša da imam vaše pare‘‘, istaknula je Vedrana. ‘‘Čim ja vas vidim s troje djece, s najnovijim džipom. I kad ja vidim nekoga tko vozi dva automobila od 500.000 eura i kupio od Karića viletinu, mogu samo reći ‘wow‘. A gdje je tu pravda?‘‘, nastavila je kontroverzna književnica.

‘‘Ja sam se dobro udala‘‘, odgovorila je Jovana Joksimović. ‘‘Ili se Željko dobro oženio?‘‘, upitala je Vedrana.

‘‘Ja sam se dobro udala i on se super oženio‘‘, smatra Jovana. ‘‘Mislim da se on bolje oženio, nego što ste se vi udali, ali dobro‘‘, zaključila je Vedrana za kraj.

Inače, Rudan je prije nekoliko godina nazvala Jovaninog supruga antipatičnim, a nju je okarakterizirala kao jadnicu. ‘‘Jovana je isto jadna, ima onako ružnog i neuspješnog muža. Ona je prelijepa, a on siroče. Meni je Željko antipatičan jer ga sve Hrvatice vole. Lijep je, uspješan i lijepo pjeva. Sve žene kod nas luduju za njim, a meni je antipatičan‘‘, objasnila je Rudan, na što su se voditelji samo kiselo nasmiješili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 14:46