StoryEditorOCM
Showbizsretno mladenci

Udala se hrvatska Jennifer Lopez! Novinarka RTL-a za vjenčanje odabrala dalmatinski grad, a slavilo se u restoranu kojeg obožavaju David Beckham i Novak Đoković

Piše V.P.
10. rujna 2022. - 22:03

- Bilo je divno, nije nam smetalo ni to što nije bilo sunca. Suprug i ja smo željeli imati malo vjenčanje u krugu najbližih osoba da izbjegnemo stres i sve što ovakvi događaji donose sa sobom. Najnervozniji je bio moj dobar prijatelj, meteorolog na Novoj TV, Nikola Vikić Topić koji je samo zbog nas morao gledati satelite i to svakih sat vremena - smije se novopečena mlada Marija Pajić, koja neodoljivo podsjeća na glumačku i pjevačku latino divu Jennifer Lopez.

Dugogodišnja novinarka RTL-a i voditeljica ‘Modnog suda‘ u skopu nedavno ugašene emisije ‘Exkluziv‘ udala se za Antonija Bačića u njegovom rodnom Dubrovniku.

Iako je jučer oko podneva u gradu podno Srđa najavljeno užasno nevrijeme, nakon kiše koja je lijevala cijelo jutro se razvedrilo tik pred misu u crkvi sv. Vlaha. Dok su izmjenjivali bračne zavjete uz Mariju je stajala najbolja prijateljica Iva Funčić Lučić, dok je Antoniju kum bio prijatelj Tomislav Kopanica.

Po izlasku iz crkve pjevala im je klapa Kaše, a uz bakljadu mladenci su se s kumovima brodom uputili na otok Šipan u poznati restoran Bowa koji je totalni hit među svjetskim facama. Nedavno se tamo s obitelji opuštao David Beckham, bajkovitu uvalu Vrbova ranije su posjetili i Novak Đoković, Maluma, Alexander Wang...

Marija je zablistala u jednostavnoj vjenčanici koju joj je kreirala prijateljica Anamarija Asanović.

Televizijska novinarka rođena je Zagrepčanka i majka dvogodišnjeg sina Ive. Svojedobno je otvoreno pričala kroz što je sve prolazila tijekom 120 dana rizične trudnoće i kako se osjećala kad je na svijet donijela prerano rođenog sina kojem je posvetila slikovnicu kao uspomenu.

- U svoju bebu sam se zaljubila prvo preko plastične ograde. Oko njega su bile žice i aparati. Kao da sam gledala svoje srce kako pokušava preživjeti bez mene. Osjećala sam se kao da sam ga iznevjerila. Više ga nisam mogla čuvati i držati na sigurnom u svom tijelu. Majka priroda nas je jednostavno izdala. Morali smo igrati na kartu znanosti. Pouzdati se u ljude koji su posvetili život tomu da borci kao on pobijede. Trebalo je puno strpljenja i volje. Minuta po minuta, dan po dan. Kad smo došli doma, osjećali smo se kao da smo napokon prošli cilj super maratona - kazala je Marija prošle godine.

Zvijezda maminog i tatinog vjenčanja bio je upravo njihov mali mezimac kojem su roditelji povjerili i važan zadatak.

- Ivo je nosio prstenje i odradio to junački! Ozbiljno je shvatio svoju ulogu, nema s njime šale - smije se ponosna majka koja je uz svoje prezime dodala i suprugovo pa tako sada uz njezino ime stoji Pajić Bačić. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2023 01:41