StoryEditorOCM
Showbizantonia dora

U ‘Zvijezde pjevaju‘ angažirana je i mlada Splićanka što nekima nije dobro ‘sjelo‘: ‘Pored svih novinara na televiziji oni su baš nju stavili da se javlja iza kulisa!‘

Piše Mozaik SD
18. listopada 2022. - 07:30

- Sva se tresem, ali želim vam ovo pokazati! - rekla je Antonia Dora Pleško i nagnula kameru preko zaštitne ograde na deset metara visine iznad pozornice u studiju Anton Marti na zagrebačkom Prisavlju u kojem se svake subote snima show ‘Zvijezde pjevaju‘.

Splićanka je dalje prošetala hodnikom i intervjuirala člana žirija Maria Battifiacu i urednicu emisije Uršulu Tolj. 

Mlada pjevačica od ove je sezone angažirana da se javlja iza kulisa ‘Zvijezde pjevaju‘ na društvenim mrežama svake subote kad završi emisija, a uz to snima i popratna videa koja se kasnije objavljuju na službenom YouTube kanalu showa.

Ova odluka nije ‘sjela‘ fanovima ‘Zvijezde pjevaju‘ kojima nije jasno zašto je baš Antonia Dora Pleško dobila taj angažman.

- Pored svih novinara na televiziji oni su baš nju stavili da se javlja iza kulisa! Pa zar na televiziji nemaju svoje novinare i voditelje nego moraju angažirati pjevačicu? I ona želi postati voditeljica? - samo su neki od komentara koji se mogu pronaći na društvenim mrežama.

Antonia Dora Pleško u karijeri je objavila četiri pjesme, a proslavila se prije 13 godina kad je kao djevojčica nastupila u ‘Supertalentu‘. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2023 02:30