StoryEditorOCM
Showbizposebna veza

U večeri retrospektive Ivana Kovač na Prokurativama otpjevala Mišin hit i razgalila srca Splićana: Imaš ćaćinu karizmu, ne možeš uteći od nje

11. srpnja 2020. - 22:59

Netom nakon što je sišla s pozornice na Prokurativama pjevačici Ivani Kovač na zaslon mobitela pristizale su poruke jedna za drugom. Pjevala je pjesmu "Noćas ćemo zemlji ko materi reći", veliki hit svog oca Miše, s kojom je razgalila srca Splićana.

- Imaš ćaćinu karizmu, ne možeš uteći od nje, lipo si figurala, samo su neke od poruke Ivaninih prijatelja koje su joj poslali nakon nastupa.

- Prošle godine sam ovdje bila s Mišom, ovu pjesmu inače uvijek pjevam na nastupima, jako sam vezana za nju, sve mi je u njoj: moje djetinjstvo, Mišo, Dalmacija... Mater me evo zvala, on još nije, ali sigurna sam da me gledao, u Zagrebu je trenutno, rekla nam je Ivana.

- Split je za mene poseban grad, lipo mi je tu. Vratit ću mu se još ovog ljeta, kazala je pjevačica koja za na nekolko dana snima spot za pjesmu "Neće zlato na mene". - Mogla sam je komodno nazvat "Neće korona na mene", našalila se.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. rujan 2023 21:35