StoryEditorOCM
ShowbizMAKEOVER PJEVAČA

Tony Cetinski nakon transplantacije kose otkrio bujne uvojke na nastupu u Trogiru: Izgledat ću kao Kramer iz ‘Seinfelda‘

Piše I.P.
15. studenog 2023. - 11:23

Tony Cetinski sinoć je u Trogiru povodom Dana grada i proslave blagdana sv. Ivana Trogirskog održao koncert. Glavni gradski Trg Ivana Pavla II bio je krcat, a Tony je pjevao više od dva sata. Na nastupu Tony je otkrio novu, bujniju frizuru nakon transplantacije kose. Cetinski sad nosi "irokezu", odnosno "undercut" s bujnim uvojcima koji su bili njegov zaštitni znak od mladosti. 

Fotografije nove Tonyjeve frizure pogledajte OVDJE.

"Napravit ću frizuru kao Don King, onaj boksački menadžer ili kao Kramer iz ‘Seinfelda‘, ono ludo, jer meni se odmah kovrča pa ne znam šta ću s njom. Ja ne volim to fenirati, najsretniji sam bio kad sam imao ono za brijanje glave. Ćelav, još namažeš s kremicom lubanjicu....", ispričao je Cetinski lani za InMagazin, a potom je opisao i proces transplantacije kose:

"Svaki put je bolno kad je anestezija, ono kasnije ne osjetiš puno."

Kako je rekao, supruga Dubravka bi ga ‘potjerala‘ na još neke zahvate.

- Još bi ona meni malo podbradak maknula, ali ja joj kažem da je to zaštitni znak nas Cetinskih, to je kao moj stari, tako da to teško dajem, ali za sve ona nađe....imaš to laserski danas, to ti je super! Ali nismo opterećeni kakva je vanjština nego što imaš unutra, na tome radimo najviše osim duševnog mira, moraš biti spojen na neku centralu, a najbolja centrala je Gospodin. Tako da smo s njim nekako pročistili svoju dušicu, iako nikad ne treba stat s čišćenjem dušice, treba je uvijek nekako gajiti i očuvati je u što boljem stanju! - zaključio je Cetinski.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 12:47