StoryEditorOCM
ShowbizPONOSNI DJED

Tonči Huljić o unučici: ‘Alba ima baršunast glas na tatu, a visoke tonove na mamu i već voli klavir!‘

Piše Dorotea Paponja/ Gloria
26. siječnja 2023. - 12:03

Hitmejker Tonči Huljić ovoga je tjedna posjetio Beograd, gdje se pojavio u ulozi voditelji na dodjeli regionalnih glazbenih nagrada MAC. Uoči dodjele, kojoj su prisustvovali i njegova kći Hana te zet Petar Grašo, Tonči je gostovao u lokalnoj emisiji Premijera i otkrio dosad nepoznate detalje iz svog obiteljskog života, piše Gloria.

Između ostalog, Huljić se dotaknuo odnosa sa suprugom Vjekoslavom, s kojom je u skladnom braku već četiri desetljeća.

image
Božidar Vukičević/Cropix

"Poslije 40 godina nemaš o čemu pričati, a ne da se svađaš. Ali mi imamo slične afinitete. Eto, pričamo da idemo u Provansu. Što ću ići u Rim, po trgovinama? Ne osjećam se dobro kao nepoznati turist. Sad imamo i unučicu, sad smo kao čerga, apartman do apartmana", našalio se glazbenik i otkrio kako je šestomjesečna Alba vrlo muzikalna.

"Da se Hana malo naspava, Vjekoslava preuzme unuku. Vrlo je vesela, radosna, društvena, voli se smijati, pjevati, lupeta po klaviru i pušta izuzetno visoke tonove, ima baršunasti glas na tatu i visoke tonove na mamu. Nevjerojatan spoj, nevjerojatna beba. Hana je prilično izmorena jer ne spava više od četiri sata dnevno. A imamo i zahtjevnu pudlicu. Uglavnom, ne pitajte me, ali veselo je", ispričao je.

image
Tom Dubravec/Cropix

Inače, s Tončijem smo o njegovoj novoj ulozi djeda popričali na predstavljanju akustičnog albuma Jelene Rozge u studenom, a tom nam je prilikom otkrio kako Hani i Petru ne daje roditeljske savjete.

"Nema tu savjeta, ne postoji priručnik. Samo te na internetu maltretiraju s ovim i s onim. Smatram da sam svoju djecu dobro odgojio i da su moja djeca danas s dobrim, odličnim osobama. Hana i Petar odgajaju to dijete onako kako misle da ga treba odgajati. Vjekoslava i ja dodatno u tome sudjelujemo, normalno da smo tu, možda smo čak malo i previše nametljivi ali eto, to je jače od nas", rekao je tada kroz smijeh, piše Gloria.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2023 07:59