StoryEditorOCM
ShowbizNA ISTI DAN

Hana i Petar Grašo su 19. veljače lani slavili svoju ljubav, ove bi godine mogli duplo: evo što se navodno sprema

Piše Mozaik SD
23. siječnja 2023. - 13:24

Hana Huljić i Petar Grašo planiraju krštenje svoje kćerkice Albe, javljaju mediji i to na svoj najposebniji datum.

Glazbenici, čije je vjenčanje bilo najpraćeniji medijski događaj prošle godine, a zbilo se 19. veljače u splitskoj crkvi Svetog Dominika, kako piše 24sata, Albu planiraju krstiti na isti datum, 19. veljače ove godine.

Budući da za sve najsvečanije događaje u svojim životima splitska glazbenička obitelj Huljić angažira bračni par modnih kreatora, mariju i Juricu pirića, koji stoje iza brenda Arileo, pretpostavlja se da će upravo oni dizajnirati Haninu haljinu i za ovu prigodu, a možda i opravu malene Albe.

image

petar i hana su se vjenčali 19. veljače prošle godine u crkvi Sv. Dominika

Božo Vukičević/Cropix

Nagađa se i da će se krštenje u obiteljskom krugu proslaviti u Grašinom bivšem restoranu, gdje su u veljači prošle godine proslavili i vjenčanje.

image

Tonči i Vjekoslava Huljić na Haninom i Grašinom vjenčanju

Božo Vukičević/Cropix

U vrijeme vjenčanja Hane i Graše, spominjala se i druga proslava, i druga vjenčana haljina koja je navodno bila planirana.

Naime, mediji su prošle godine navodili kako par planira i drugu proslavu svoje ljubavi na kojoj će slaviti u znatno širem krugu, s brojnim prijateljima i suradnicima.

image

Hanin izlazak iz rodilišta 21. srpnja prošle godine

Jakov Prkić/Cropix

Spominjala se brojka od čak 500 ljudi, a fešta je bila najavljena za kraj ljeta, nakon što Hana rodi. No to se, zasad, još nije realiziralo.

Hoće li i kada, to, zasad, zna samo mladi bračni par, koji bi na dan krštenja svoje mezimice trebao proslaviti i prvu godišnjicu braka.

image
Damir Krajač/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. ožujak 2023 11:53