StoryEditorOCM
ShowbizZANIMLJIV PAR

Tko je nova prva dama Argentine? Glamurozna razvedenica čiji se dragi hvali da je iskusan u tantričkom seksu

Piše Duška Jurić/Jutarnji list
21. studenog 2023. - 10:36

Do sada je argentinska glumica Fatima Florez uglavnom bila poznata po imitacijama poznatih i slavnih te vođenju obiteljskih game showova. Ali nakon što je njezin partner Javier Milei odnio uvjerljivu izbornu pobjedu, 42-godišnja zvijezda preko noći je postala poznata u svijetu kao nova prva dama Argentine.

Njih su dvoje prvi put počeli izlaziti u srpnju ove godine, nakon što su se upoznali u jednom showu prošlog prosinca dok je Fatima još bila u braku sa svojim suprugom s kojim je provela 22 godine. Međutim, ljubav je planula, bivši suprug je postao stvar prošlosti, a glumica, koju na Instagramu prati 1,1 milijun pratitelja, javno je iskazala podršku svome novom partneru.

Javier joj se odmah odužio i to tako što je i on podijelio fotografiju svoje glamurozne djevojke i svojih 3,9 milijuna pratitelja poručio: "Moja LJUBAV Fatima Florez već je glasala...!!! ŽIVJELA JE*** SLOBODA."

No, iako ih na društvenim mrežama prati velik broj pratitelja, par je dobio različite reakcije kada su uočeni na predstavi ‘Madame Butterfly‘ u kazalištu Colón u Buenos Airesu. Zbog njegova stava o bivšoj vojnoj vladavini Argentine, gledatelji su mu navodno skandirali: "Miliei, smeće jedno, ti si diktatura!"

Mnoge pak zanima hoće li njegova samoproglašena ‘lavica‘ uspjeti ukrotiti novog predsjednika playboya, koji je postao slavan zbog svog hvalisanja izdržljivošću u seksu i ljubavi prema seksu u troje...

Tko je Fatima Florez?

Fatima Florez, čije je pravo ime Maria Eugenia Florez, rođena je u veljači 1981. i odrasla je u Olivosu, četvrti srednje klase na periferiji Buenos Airesa. Njezin je otac Oscar radio kao arhitekt, a majka Marta bila je profesorica geografije. Par je imao tri kćeri i razišao se kada je Fatima imala devet godina.

U razgovoru za tamošnji medij Clarin iz 2014., Fatima je rekla da je mogla vidjeti predsjedničku vilu iz svoje kuće još dok je bila dijete i znala bi primijetiti helikoptere kako uvijek dolaze i odlaze.

U intervjuu za Infobae 2019., Fatima je otkrila kako je prvi put otkrila svoj talent za imitiranje dok je bila u osnovnoj školi. Iako se bojala svoje učiteljice u šestom razredu, ambiciozna glumica uživala je oponašajući je pred prijateljima.

Kao tinejdžerica, glumica se borila sa svojom slikom o sebi, a nakon razvoda roditelja, borila se s anoreksijom te je u jednom trenutku spala na samo 40 kilograma.

"Skrivala sam to, posebno pred roditeljima, kad su me pitali jesam li jela, a ja sam im lagala, rekla sam da jesam dok zapravo ništa nisam pojela ili bih pojela samo jabuku. Zato danas uvijek govorim roditeljima da provjere jedu li im djeca i što rade u kupaonici. Nisam povraćala, imala sam anoreksiju", ispričala je jednom prilikom.

Svoje samopouzdanje uspjela je ponovno izgraditi nakon što se okrenula vjeri. Sa samo 17 godina, Fatima je postala plesačica i pojavljivala se u produkcijama glazbenika Pepita Cibriánsa.

Prvi brak i počeci slave

Tri godine kasnije, Fatima se pridružila bendu Las Primas i preselila u Peru zbog posla. Tamo je upoznala svog bivšeg supruga Norberta Marcosa, koji je skoro 20 godina stariji od nje.

Paru su se putevi ukrstili kada se bend pojavio u hit humorističkoj seriji ‘La Paisana Jacinta‘.

Nakon što je otkrio Fatimin talent za imitiranje, Norberto je postao njezin agent te ju je uvjerio da uzme umjetničko ime. Vjenčali su se 2001. godine.

"Bio sam jedini koji je vjerovao u nju. Čak ni ona nije vjerovala u sebe, a mi nismo imali ni centa tada", rekao je u jednom intervjuu koji je dao ranije ove godine.

Godine 2012. Fatima se počela pojavljivati u TV projektima, a slavu u Argentini stekla je zbog svog imitiranja tadašnje potpredsjednice Cristine Fernandez de Kirchner.

"Kada se naljutim, majka mi kaže da sam više Cristinina kći nego njezina", šaljivo je komentirala 2019.

Za supruga se vjenčala 2001. i ostali su skupa duge 22 godine. Iako je par javno rekao da je i dalje u dobrim odnosima, u argentinskim medijima kruže glasine o brojnim svađama i navodnoj nevjeri.

Romansa s Javierom Mileiom

U prosincu 2022. Fatima je upoznala svog sadašnjeg dečka Javiera Mileija, kada su se oboje pojavili u iznimno popularnom talk showu Mirthe Legrand i to samo dva mjeseca prije nego što se službeno rastala od supruga.

Tijekom intervjua Fatima je zaigrano rekla političaru: ‘Previše si sam, a imaš tako važnu ulogu.‘ U listopadu su ponovno gostovali u showu te su tada potvrdili da su u vezi.

"Počeli smo se dopisivati na Instagramu, a kasnije smo se počeli i viđati. Sve je došlo vrlo prirodno. Išli smo malo po malo. Bila sam u Urugvaju, radila sam i počeli smo se dopisivati", ispričala je Fatima kako je započela njihova romansa.

Novi predsjednik Argentine tada je priznao da je ‘jako zaljubljen‘, a par je svoju ljubav opisao kao ‘egzotičnu‘.

Kasnije je objasnila kako se od svog supruga službeno rastala na svoj rođendan u veljači, te je taj razvod usporedila s povijesnom bitkom kod San Lorenza 1813. godine.

U jednom od showova također je imitirala svog sadašnjeg dečka, a podijelila je i fotografiju iz backstagea na kojoj nosi čupavu smeđu periku i svijetloplave kontaktne leće. Uz fotografiju je napisala: "JA SAM TVOJA LAVICA."

Instruktor tantričkog seksa

Javier je do prije nekoliko godina bio politička nepoznanica, a zatim je 2021. izabran u argentinski parlament kao član La Libertad Avanza, odnosno libertarijanskog saveza ‘Sloboda dolazi‘.

Politička nepoznanica do prije nekoliko godina, 53.godišnji Javier Milei ušao je u politiku tek 2021. godine. Nakon što je osnovao libertarijanski savez "Sloboda dolazi" (La Libertad Avanza), ubrzo je izabran u parlament iz jednog od okruga Buenos Airesa.

Prije pet godina iznenada je okušao sreću u televizijskim emisijama, a producenti su brzo shvatili da se gledatelji ne mogu zasititi njegovih suludih tvrdnji o njegovoj seksualnoj izdržljivosti, kao i o drskim političkim stavovima. Otvoreno je govorio i o seksu u troje.

S ponosom je izjavio i da je nekada bio instruktor tantričkog seksa - sporog, meditativnog oblika spolnog snošaja koji se temelji na istočnjačkim filozofijama gdje krajnji cilj nije orgazam, već uživanje u procesu, prenosi Daily Mail.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 09:58