StoryEditorOCM
ShowbizNOVI POSAO

Televizijska zvijezda otplaćuje sve svoje dugove nakon pet minuta OnlyFansa: ‘Spasio mi je život, 100 posto!‘

Piše SCENA SD
1. ožujka 2024. - 22:01

Bivša zvijezda "Sopranosa" Drea de Matteo napravila je promjenu u karijeri: prebacila se s televizije na OnlyFans - i začas postala bogatija nego ikad.

Zapravo, hollywoodska karijera već je bila čvrsto planirana, kaže Drea de Matteo. No, nakon što je bivša zvijezda serije "Obitelj Soprano" javno izrazila teorije zavjere tijekom pandemije Corone, njezina ju je agencija otpustila. Odjednom se našla bez budućnosti, s dva gladna tinejdžera i brdom dugova.

image

"The Sopranos" (1999.): Drea de Matteo i Edie Falco

/Photo12 Via Afp

Logično rješenje bilo je isprobati "OnlyFans". Isprva je na platformu prenijela samo jednu ili dvije slike - sa zapanjujućim rezultatima.

Pet minuta nakon što je stavila fotografije, imala je dovoljno novca na računu da otplati cijelo brdo dugova. To ju je osvijestilo gdje leži njezina budućnost.

De Matteo se odlučno brani od kritika da je prodala svoje tijelo kako bi zaradila što više novca: "Svatko tko me želi osuditi dobrodošao je to učiniti", kaže de Matteo. "Samo se nadam da nikada nećeš doći u situaciju u kojoj sam se morala brinuti o dvoje djece." OnlyFans joj je "spasio život, 100 posto!".

Za svoje erotske snimke, de Matteo trenutno naplaćuje protuvrijednost od 9 eura mjesečno, prenosi "Bild". Za 58 eura zainteresirani bi mogli uzeti polugodišnju pretplatu i tako dobiti šest mjeseci pikantnih snimaka bivše glumice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 19:12