StoryEditorOCM
ShowbizMODNI SUD

Taylor je dominirala Grammyjima i stylingom, a parirala joj je pjevačica u 28 godina staroj haljini! Pogledajte je samo

Piše Olgica Grizelj-Ivić
5. veljače 2024. - 13:46

Već odavno znamo kako se velike zvijezde pripremaju za crvene tepihe na svjetskim glamuroznim događajima. Što je veća zvijezda, to je veći interes dizajnera i dizajnerskih kuća za njih.

Nude im se i odijevaju ih kako bi zauvijek ostalo zapisano da je na toj i toj dodjeli ta i ta zvijezda nosila njihovu haljinu. I naravno da nam se ne mora baš sve tu sviđati, niti baš sve zaslužuje pažnju, pogotovo ne kod običnih promatrača, ali ne podcjenjujmo njihov dobar ukus i oko.

Na netom održnoj, 66. dodjeli Grammy nagrada, zvijezda u svakom smislu bila je Taylor Swift. Ona svakako zauzima prvo mjesto, po našem sudu je bila najbolje odjevena na svečanosti.

image

Taylor Swift: pobjednica u svakom smislu. Jednostavna, a upečatljiva

Robyn Beck/Afp


Swift je bila odjevena u haljinu Schiaparelli Haute Couture s više od 300 karata crnih i bijelih dijamanata draguljarice Lorraine Schwartz, uključujući i ogrlicu ukrašenu crnim dijamantima. Tu su i visoke crne rukavice, a sve u svemu, oprava kao da je doista bila dizajnirana za Taylor Swift. Takvo upečatljivo a jednostavno izdanje, već dugo nismo vidjeli na crvenom tepihu.

Žena u crvenom i ‘kaubojka‘

Drugo mjesto najbolje odjevene smo dodijelili američkoj pjevačici Oliviji Rodrigo. U savršenoj crvenoj haljini izgledala je kao da je došla iz starog holivudskog filma. A i ima nešto u tome, jer bila je riječ o Versaceovoj haljini staroj 28 godina, što je više nego je pjevačici godina. Naime, Oliviji je samo 21 godina.

image

Olivia Rodrigo blistala je u savršenoj crvenoj haljini, Versaceovoj kreaciji staroj 28 godina. Oliviji je tek 21

Valerie Macon/Afp


Treća na listi najbolje odjevenih bila je američka autorica i pjevačica Lainey Wilson. Nije se pojavila u haljini, ali cijela njezina pojava bila je potpuno u skladu s njom.

image

Lainey Wilson je zauzela 3. mjesto najbolje odjevenih zvijezda na listi naše kritičarke

Frederic J. Brown/Afp


Dvostruko nominirana, uključujući i za najbolji country album prikladno nazvan "Bell Bottom Country", Lainey Wilson rekla je da želi kanalizirati dobru vibru Johnnyja Casha u svom potpuno crnom odijelu s lepršavim hlačama, što je dizajnirao Olivier Rousteing za Balmain.

Zaboravila se odjenuti

Naravno da imamo svoju listu i najgore odjevenih. Prvo mjesto drži američka pjevačica Coi Leray. Njezin styling pun je zvučnih dizajnerskih imena - Anthony Vaccarello osmislio je opravu za Saint Laurent, koja uključuje kaput s perjem i bodi, a sve to datira iz 2019. godine. Dijamantne naušnice i sat nose potpis Jacob & Co.

image

Coi Leray je bila uvjerljivo - najgore odjevena. Ma, niti nije bila odjevena

Robyn Beck/Afp


No, na stranu s ovim imenima, jer pjevačica je izgledala kao da se zaboravila odjenuti u cijelosti. Trebalo je ispasti "cool", a zapravo je promašeno.

Kad je više - previše

Na listi promašenih našao se i Jon Batiste. Svega je bilo na njemu, presvlačio se više puta, ali ovo srebrno izdanje na crvenom tepihu je bilo ono kad hoćeš više a dobiješ manje. Odijelo s kiltom potpisao je Versace, imao je i sat zvučnog imena, pa i čizme Christiana Louboutina, ali...

image

Na listi promašenih našao se Jon Batiste. Svega je bilo na njemu, ničega pogođenoga

Frazer Harrison/Getty Images Via Afp


I na koncu, na crnu listu smo dodali i Ice Spice u izdanju koje potpisuje Kimora Lee Simmons. Ovo je bio najbolji primjer kad je više, zapravo, previše.

Boja kose i "krzanca" na gornjem dijelu miješaju se na prvi pogled i zapravo se morala zadržati ili samo na krznenim detaljima ili samo na frizuri.

image

Na reperici Ice Spice sve se izmiješalo i sve je bilo loše

Robyn Beck/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 01:36