StoryEditorOCM
ShowbizNEMA PROBLEM S TIM

Tatjana Jurić iskreno u eteru: Cvita, tek su ti 24! Ako si ti zakasnila udat se i rodit‘, sestro, što sam onda ja?!

Piše Scena SD
15. veljače 2024. - 22:23

"Cvita, tek su ti 24! Ako si ti zakasnila, sestro, što sam onda ja?!", kroz smijeh je govorila Tatjana Jurić na bravo! radiju svojoj kolegici, koja je od slušatelja primala savjete povodomrođendana. S obzirom na to da je bio i Dan zaljubljenih, dobila je i brojne preporuke oko ljubavi, braka... 

"Ma znam ja da imam još vremena, jučer sam napunila 24, ali počeli su mi svi govoriti da sam se već trebala udati, dobiti dijete...", komentirala je Cvita, a Tatjani su poručili da je usidjelica. Ona se s time složila i dobro našalila na svoj račun, ali onda je mnogima dala do znanja da uživa u svojoj slobodi. Kolegicu je ohrabrila i rekla joj da svi imaju vremena za sve.

image

Tatjana na radnom mjestu

Inače, ovo nije prvi put da je Tatjana "na poslu" govorila o privatnom životu. Prije nekoliko dana osvrnula se na svoje bivše veze i prekide, ponukana temom koja se razvila u programu radija.

image

Tatjana Jurić na ovogodišnjoj dodjelimedijskih nagrada Zlatni studio, gdje je bila nominirana za najbolji radijski glas

Vedran Peteh/Cropix

"Ma lako za to, ne možete mene lako nadmašiti, ja sam ipak bila ostavljena mjesec dana pred vjenčanje!" - iskreno je ispalila Tatjana Jurić i dodala kako je to ispala "najbolja stvar koja joj se dogodila u životu".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 11:04