StoryEditorOCM
Showbizi ona ima probleme

Suzana Mančić smršavila 15 kg na ovaj trik: Jedna namirnica je ključna, a ovako izgleda njezin dnevni jelovnik

17. studenog 2023. - 11:10

Kada se Suzana Mančić s nepunih 18 godina pojavila na javnoj sceni, nikoga nije ostavila ravnodušnim. Desetljećima ne prestaje zračiti šarmom i ljepotom, ali i ona ima problema kao i mnoge druge žene.

Suzana Mančić smršavjela je 15 kilograma nakon što je vidjela fotografije s jednog vjenčanja. Kako kaže, nezadovoljna svojim izgledom pocijepala je fotografije i odlučila se ozbiljno pozabaviti svojim izgledom. Tada je imala 89 kilograma, a željela je imati 15 kilograma manje, piše kurir.rs.

Višak joj se skupljao oko trbuha pa se okrenula jednoj vrsti keto dijete koja se sastoji od dva praškasta obroka i večere koju je sama pripremala.

- Večera ti dođe kao nagrada. Puna zdjela mješavine zelene salate, komad ribe ili odrezak, otkrila je voditeljica, a zatim je objasnila da je važna i topla limunada koju je pila svako jutro, kao i međuobrok - potom je pojela krastavac koji je poznat kao dobar saveznik u mršavljenju.

- Vidjela sam Moskovljanke kako dotjerane idu ulicom i jedu krastavac - ispričala je Suzana, koja je jedno vrijeme živjela u Rusiji.

Voditeljica je u mjesec dana izgubila 11 kilograma, a nakon toga uspjela je skinuti još četiri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 20:40