StoryEditorOCM
ShowbizCHRIS MARTIN

Strasno je volio Gwyneth, no zvijezda erotskog hita uzela mu je srce: zaprosio je Dakotu, kažu da je lud za njom

Piše Scena SD
7. ožujka 2024. - 12:35

Pjevač Chris Martin zaprosio je glumicu Dakotu Johnson s kojom je u vezi šest godina, prenosi Gloria.

image

Dakota Johnson 

Frazer Harrison/Getty Images Via Afp

Njihove zaruke navodno podržava i Martinova bivša supruga Gwyneth Paltrow s kojom pjevač ima dvoje djece. Paltrow je u više navrata kazala kako joj se Dakota jako sviđa te su od samog početka dobre prijateljice.

- Jako je volim. Ona je preslatka, divna osoba - kazala je Oskarovka o Dakoti.

image

Gwyneth Paltrow

Robyn Beck/Afp

Kada će par pred oltar - još uvijek se ne zna, navodno, uživaju u zarukama i nigdje im se ne žuri.

U vezi su još od 2017.. Dakota, za razliku od svojeg odabranika, nikada nije bila u braku, nekoliko je puta u intervjuima izjavila kako bi jednoga dana voljela postati majka, ali i koliko uživa provodeći vrijeme s Martinovom djecom koju ovaj ima iz prijašnjeg braka.

image
Frederic J. Brown/Afp

- Volim ih kao da mi život ovisi o tome. Svim srcem - rekla je glumica misleći na njegovu kćer Apple (19) i sina Mosesa (17), piše Gloria.

Par je uvijek držao stvari prilično privatnima otkako su počeli izlaziti, a bliski izvor sada je za Mirror rekao: ‘‘Par se zaručio prije nekog vremena i zadržali su vijest u tajnosti. Ali sada su otvoreni o tome sa svojim bližnjima. Opčinjeni su jedno drugim od prvog dana, pa je poduzimanje sljedećeg koraka bilo neizbježno. Ne žure se s planiranjem vjenčanja, već samo uživaju u službenoj obvezi.‘‘

image

Chris Martin

Mads Claus Rasmussen/Afp

Dakota je viđena kako nosi smaragdno zeleni prsten na proslavi svoga 34. rođendana u Los Angelesu prošlog listopada, no dosad su to bila samo šuškanja.

Dakota Johnson, kći također hollywoodskih legendi, Melanie Griffith i Dona Johnsona, svjetsku slavu je stekla ulogom u filmu ‘’50 nijansi sive‘‘, no glumila je i u brojnim drugim uspješnim filmovima kao što su ‘‘Društvene mreže‘‘, ‘‘Mračna kći‘‘, ‘‘Prijatelji‘‘.

image

Celeste O‘Connor, Sydney Sweeney, Dakota Johnson, Isabela Merced i S. J. Clarkson na svjetskoj premijeri njihovog novog filma "Madame Web" 

Frazer Harrison/Getty Images Via Afp
image

Dakota s majkom Melanie Griffith 2013. u New Yorku

/Shutterstock
image

Dakota Johnson a

Miguel Medina/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 14:50