StoryEditorOCM
ShowbizBEZ KOMENTARA

Službeno je! Jutros se ni Vojko V, ni Grše a ni Mamić nisu pojavili na sudu. Pravosudna epizoda trojca je završila

24. svibnja 2023. - 12:47

Nakon što su mediji prenijeli da Zoran Mamić odustaje od tužbe protiv Vojka V. i Grše, ništa se na splitskom Općinskom sudu u srijedu nije novoga dogodilo između splitskih repera i nogometnog menadžera - iako su imali zakazano ročište. Nitko se nije imao obavezu pojaviti pred sucem jer je postupak završen upisivanjem te činjenice u sudski registar, o čemu su obaviješteni njihovi odvjetnici.

Tijekom jutra odvjetnik glazbenika Vinko Ljubičić o tome je obavijestio Vojka V., čime je ova pravosudna epizoda službeno okončana.

image
Jakov Prkic/Cropix

To je ujedno sve što nam je splitski glazbenik želio reći o ovom događaju, a preokret u procesu i odustajanje od tužbe zagrebačkog menadžera nije želio dalje komentirati.

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zoran Mamić je putem punomoćnice, advokatice Jovane Puhalo, poslao ranije službeno priopćenje o svojoj namjeri, u kojoj kaže da su mu stihovi pjesme "Mamići" - "Vadi se kesica, počinje presica, Zdravko i Zoki, stalno na koki... Idemo tvrdo ka Mamići, eura brdo ka Mamići, uzmemo paricu, prijeđemo granicu" – uzrokovali štetu. Ali da smatra da bi svaki daljnji korak dodatno punio medijski prostor neprikladnim sadržajem, kakvim on smatra tekst sporne pjesme za društvo u cjelini.

image

Odvjetnica Anamarija Ljubičić Kuzmanić, Vojko V, Grše

Vojko Basic/Cropix

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa odustao je, dakle, od namjere da putem tog istog pravosuđa (valjda) zaštiti ugled, sve brinući se za društvo u cjelini, a splitski reperi dobili su dodatnu reklamu: pjesma "Mamići" iz 2021. godine je na YouTubeu pregledana milijun i 200 tisuća puta. Svi su na dobitku.

image
Vojko Basic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 18:40