StoryEditorOCM
Showbizpromijenio se

Sjećate se njega? Bivši mister sada živi drugačijim životom, bio je u braku s Miss Universe, evo gdje je sinoć viđen

Piše SCENA SD
2. rujna 2023. - 14:03

Sjećate li se Dina Bubičića? Jedan od najpoznatijih bivših mistera Hrvatske povukao se iz javnosti još prije nekoliko godina. Nakon dugo vremena snimljen je sinoć, u petak, na modnoj reviji. Riječke stepenice, 15. po redu ipak nije mogao propustiti.

Dino je, podsjetimo, svjetla pozornice zamijenio drugim biznisom.

Dino Bubičić bio je oženjen s Ivanom Paris, no brak nije potrajao, te su se razveli 2019. 

image
Srecko Niketic/Cropix/Cropix

Pazinjanka, koja je sa suprugom Riječaninom živjela u Rijeci, ustvrdila je kako bračni krah nije prouzročila "treća osoba", nego su se ona i Dino počeli razilaziti u razmišljanjima.

Usprkos razvodu bivši supružnici su ostali u dobrom odnosu, te zajedno odgajaju djecu.

‘Dobar tata‘

"Mislim da sam dobar tata, tako mi barem djeca kažu, puno vremena provodimo skupa i baš sam sretan i da su oni sretni" kazao je Dino još u ranijim intervjuima o svojoj roditeljskoj ulozi.

Dino i Ivana našli su se ispred kamera 2009. godine, i to u showu Nove TV "Farma". Ljubavne iskre među bivšom Miss Universe  i nekadašnjim Misterom Hrvatske razvile su se ubrzo nakon useljenja na seosko imanje.

image
Tea Cimas/Cropix/

Iako su te 2009. oboje bili finalisti showa, pobjedu je odnio Mario Mlinarić, no najpoznatiju hrvatsku farmu roditelji dvojice sinova zauvijek će pamtiti po ljubavi koja im se dogodila, kao i spektakularnom vjenčanju nakon izlaska.

Inače, nedugo nakon što je 2008. postao Mister Hrvatske, u javnost je dospjela vijest da je Bubi, kako ga zovu prijatelji, bio četiri mjeseca u zatvoru zbog problema s narkoticima pa je dobio nadimak Mister Ecstasy, a bio je prijavljen i za obiteljsko nasilje nad majkom, premda je ona stala u njegovu obranu.

O životu iza zatvorskih rešetaka napisao je knjigu "Od dilera do mistera", u kojoj je progovorio i o vezi s bivšom voditeljicom Vlatkom Pokos, opisujući sočne detalje njihova seksa, o čemu je pisala Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 07:39