StoryEditorOCM
Showbizizobličeno lice

Sjećate se Brendona iz Big Brothera? Nećete ga prepoznati, ne liči na sebe nakon brojnih zahvata na kojima je bio. Nije još gotov, planira još operacija

Piše MOZAIK SD
15. kolovoza 2022. - 18:37

Branislav Radonić Brendon bio je natjecatelj u reality showu "Big Brother" u sezoni koja se prikazivala 2011. godine i svi su ga tada zapamtili po rečenici koju je ponavljao većini svojih ukućana, a koja je glasila: 'Nebitan si, smaraš. 

Brendon je postao brzo popularan i sudjelovao je i u realityju "Zadruga", a gledatelji su ostali šokirani koliko je Brendon promijenio svoj izgled brojnim estetskim operacijama i nisu ga uopće mogli prepoznati.

Toliko mu se izobličilo lice da je i sam Branislav u jednoj objavi na Instagramu rekao kako su mu upropastili lice. 

Ipak, jedan je od rijetkih muškaraca u Srbiji koji je otvoreno govorio o tome kako podržava razne vrste estetskih zahvata kako bi muškarci izgledali ljepše. On je ubacio silikone u usne, zlatne niti u lice, a napravio je i jagodice.

Najavio je i da će se cijeli život operirati.

Mislim da sam odavno prestao brojati šta sam sve radio na licu. Imao sam dosta zahvata, a posljednje su bile mačje oči. Volim plastične operacije i ne mislim da ima nečeg loše u tome - rekao je Brendon i dodao:

- Vjerovatno ću se cijeli život operirati, ali to mi ne smeta. Samo je potrebno imati novca da bi sve mogli financirati - izjavio je Brendon, a prenose srpski mediji.

Vodi on računa i o svom izgledu, objavio je i fotografiju iz teretane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2023 08:07