StoryEditorOCM
Showbizprvi put

Sinjsku alku bilo bi šteta propustiti: nakon više od dvije godine, Janica Kostelić se pojavila sa sinom Oskarom u javnosti

Piše PSD
8. kolovoza 2021. - 22:08

Naša najtrofejnija skijašica Janica Kostelić prvi se puta službeno sa sinom Oskarom pojavila na 306. izdanju spektakularne Sinjske alke, piše Gloria.hr.

Potpuno mirno i s velikim zanimanjem, Oskar je u društvu brižne mame kojoj je sjedio u krilu pratio natjecanje koje je ove godine zbog aktualnih epidemioloških mjera ograničeno na 2500 gledatelja, što je upola manje od uobičajenog.

Podsjećamo, ubrzo nakon što se krajem 2018. saznalo da je proslavljena skijašica trudna, podnijela je ostavku na mjestu državne tajnice za sport, za što je dužnost obnašala tri godine. Nakon što je rodila 1. siječnja 2019., tek nekoliko dana prije svog rođendana u zagrebačkoj Petrovoj bolnici i u novu godinu ušla kao majka, Janica se potpuno povukla iz javnosti.

Prvi se puta pojavila nakon gotovo dvije godine izbivanja kada je krajem prošle godine odlučila podržati obiteljskog prijatelja, HRT-ovog urednika Brunu Kovačevića i njegovu zbirku knjiga "365 sportskih priča". Bivša skijašica tada je snimila video u kojem je na engleskom pozvala i velike i male da pročitaju knjigu.

Tada se Janica pojavila sama, a danas je prvi put u javnosti odlučila pokazati dvoipolgodišnjeg sina. Jednom je prilikom to učinila u objavi na Twitteru, no ubrzo je uklonila fotografiju, a prve godine malog Oskara, kao i trudnoću odlučila je zadržati za sebe, prenosi Gloria.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. rujan 2023 03:27