StoryEditorOCM
ShowbizNovi dečko?

Severina na koncert poznate srpske pjevačice povela misterioznog muškarca, pogledajte na koga neodoljivo podsjeća

Piše SCENA SD
9. ožujka 2023. - 12:24

Na nastup Ane Nikolić u poznatom zagrebačkom klubu došla je i Severina, i to u pratnji misterioznog muškarca, piše Kurir.

Splitska pjevačica za svoje je društvo izabrala mjesto u mraku na samoj bini, kako bi je što manje ljudi moglo fotografirati.  S njom su viđeni menadžer Tomislav Petrović, prijatelj i suradnik Davor Grgin i producent Filip Miletić. Ipak, Severina se najviše družila s mladim muškarcem koji je mnoge podsjetio na njezinog bivšeg partnera Milana Popovića.

Fotografije Severine i nepoznatog muškarca možete pogledati OVDJE.

Seve je mlađeg muškarca, sudeći prema fotografijama, gledala i zaljubljeno grlila, bilo je tu i šaputanja i flerta, a zajedno su i zapjevali pjesmu Ane Nikolić, “Mišo moj”.

Kada je mladić primijetio da njega i pjevačicu fotografiraju, odmah se sklonio i otišao iza te se više nije približavao Severini. Ipak, pjevačica se nije dala omesti, ona je pjevala i plesala bez pauze, i to zagrljena s Davorom i Filipom, s kojim su je povezivali mediji. Za izlazak je lijepa Splićanka odjenula potrgane traperice, crni topić i štikle, a u jednom trenutku se uz pratnju osiguranja čak prošetala do WC-a.

Podsjetimo, na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu potvrđena je optužnica Općinskog državnog odvjetništva protiv pjevačice Severine zbog uzrokovanja tjeskobe i uznemirenost kod Gordane Buljan Flander, bivše ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2023 13:22