StoryEditorOCM
ShowbizPREDOMISLILA SE

Samantha Jones ipak se vratila na male ekrane: četiri sata snimanja, 60 sekunda na ekranu, cifra je vrtoglava...

Piše SCENA SD
25. kolovoza 2023. - 11:25

Sinoć se ostvarila želja mnogobrojnih obožavatelja serije "Seks i grad“:  u finalnoj epizodi druge sezone nastavka vratio se jedan od omiljenih i najkarizmatičnijih likova serije: Samantha Jones!  Samantha Jones (glumi je Kim Cattrall) bila je izostavljena u nastavku serije "And Just Like That…“ Stoga je, kad se sinoć lik Samanthe pojavio u finalnoj epizodi druge sezone nastavka, došlo je do delirija nekih obožavatelja.

Nakon šestogodišnje svađe sa Sarah Jessicom Parker, koja glumi Carrie Bradshaw, Kim se zaklela da više nikad neće glumiti PR direktoricu Samanthu. Ipak, tu odluku je razmotrila ponovno jer su fanovi govorili kako priča o ljubavi i životu na Manhattanu nije ista bez nje.

Daily Mail. piše kako je Kim Cattrall sinoć na ekranu bila 60 sekundi, a priča se da je za njih dobila milijun dolara. Izgovara tek nekoliko redaka teksta. Zaradila je 16.666 dolara po sekundi scene. 

Cattrall je novinarima rekla da ju je nazvao sam izvršni direktor HBO-a i pitao ju je koji su njezini uvjeti da se vrati u popularnu seriju. Jedan od zahtjeva bio je da ju stilizira Patricia Field, proslavljena kostimografija koja je radila na originalnoj seriji, ali ne i na ovom nastavku. Osim toga, Kim je zahtijevala da je našminka kozmetička umjetnica Kyra Panchenko, a za kosu da bude zadužen stilist Ryan Trygstad.

Snimanje je bilo u ožujku u New Yorku, a  trajalo je četiri sata. Scena je na kraju svedena na 60 sekundi. Nakon snimanja Kim je kaže "otišla kući i popila veliki Martini“, te dodaje da nije srela svoje bivše kolegice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 23:27