StoryEditorOCM
ShowbizEKIPA SE SMIJALA

RTL prekrstio poznati splitski kvart! Dok je Luka Nižetić pričao o frizurama, pisalo je da je odrastao na Martinjaku! A bar je Google uvijek pri ruci

18. listopada 2020. - 17:44

Luka Nižetić je gostujući u RTL-ovom "Exkluzivu" analizirao svoje brojne stylinge, između ostalog i repić kojeg je imao kad je s Lanom Jurčević snimao spot za njihov hit duet "Prava ljubav", za kojeg su mu, kako je ispričao, svi govorili kako mu je grozan.

"Imao sam tu frizuru sa strane izbrijanu, gore ka tu neku irokezu i bija je taj repić, koji je svima bija grozan! A meni je taj repić bija fantastičan! I ko bi me god vidija bi mi reka: Ali Luka, taj repić...

I Lana mi se na spotu cilo vrime smijala tom repiću i pokušavala ga je sakrit, ali nije uspila!" - obrazlagao je splitski pjevač u RTL-ovom "Exkluzivu", dok se istovremenu na ekranu ukazala rečenica u kojoj je stajalo: Odrastao je u splitskom kvartu Martinjak!

image
Screenshot RTL


Naravno da je riječ o splitskom Mertojaku, a autoru priloga očito se nije dalo učiniti ono što je tako lako - "proguglati".

Dakako da ne možemo poznavati imena kvartova svih hrvatskih gradova, niti bi to itko očekivao, ali zato smo spašeni postojanjem internetskih tražilica. 

Ovako se napisalo onako "na prvu", iz glave, zvučalo je poznato. Ali nije bilo točno. 

Kad je s telopa otišao Martinjak, Luka je u nastavku priče komentirao i svoj odjevni izbor u videu za pjesmu "Jugo", u kojemu se pojavljuje u plavim cipelama s ogromnim špicom.

image
Screenshot RTL


"Te sam cipele vuka na svaki koncert, i uopće ne znam di su. Vjerojatno sam ih ostavija u nekom hotelu, jer sve živo ostavljan! I žaj mi je..."

Otkrio je kako se prvi put tetovirao s 14 godina i da mu je "mater morala ić potpisat, normalno".

"Tija san tetovirat bijelu psinu i onda je ona rekla ne, ne, ti nećeš zvir tetovirat na sebi...".

Komentare je pobuđivala i njegova frizura u spotu za pjesmu "Ljubav je mukte".

"Tu mi je gorila glava, kao što vidite, jer san tija bit bijel. Nije mi tu ni uspilo, jer san to boja dan ili dva dana prije, a to se tako ne radi. "

Pjesme koje je otpjevao kroz 17 godina karijere ovako je opisao:

"Sve je to šareno, zabavno, životno, razbibrižno, a to je ono šta jesan. Želim širit tu pozitivnost, ajla bajla!".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2023 12:29