StoryEditorOCM
Showbizskandal

Reality zvijezda optužila voditelja za uznemiravanje: ‘Zvao me na video poziv i tjerao da ga gledam dok se seksa‘

Piše SCENA SD
23. veljače 2024. - 16:30

Brandi Glanville optužuje šefa Brava Andyja Cohena da ju je seksualno uznemiravao, navodi se u oštrom pismu koje su njezini odvjetnici poslali glavnim medijima. Evo što još piše u tom pismu. Jedna od poznatih članica slavnih "Pravih kućanica s Beverly Hillsa", 51, tvrdi da joj je voditelj emisije "Watch What Happens Live" (55) 2022. poslao video na kojem je "očito pijan".

Andy Cohen se navodno u videu hvalio kako želi "spavati s još jednom Bravo zvijezdom", odnosno Brandi, kako stoji u pismu, te pozvao bivšu "kućanicu" da ga putem videopoziva gleda u seksualnom činu. Identitet reality zvijezde s kojom se otac dvoje djece navodno želio spojiti u pismu nije otkriven. U pismu se navodi:

"Gospodin Cohen je u to vrijeme bio šef gospođe Glanville i imao je potpunu kontrolu nad njezinom karijerom. To je bila iznimna zlouporaba ovlasti zbog koje se gospođa Glanville osjećala zarobljenom i zgroženom. Nezamislivo je da gospodin Cohen ostane na svom položaju unatoč ovo i to ponašanje asocira na loše stare dane Matta Lauera i NBC Newsa kada je profit imao prednost nad ljudima." prenosi Kurir

Cohen se u četvrtak oglasio o optužbi, napisavši da je seksualna aluzija bila šala.

- Video prikazuje Kate Chastain i ja kako se vrlo jasno šalimo s Brandi. To je apsolutno bila zamišljena kao šala, a Brendin odgovor jasno je dao do znanja da je umiješana u šalu. No, bilo je potpuno neprimjereno i ispričavam se, napisao je voditelj na svom Twitteru.

Nema mnogo Bravo zvijezda koje su javno progovorile protiv Cohena, a čini se da nitko nije istupio i optužio ga za seksualno uznemiravanje u prošlosti. Međutim, članica "Pravih kućanica iz New Yorka" Bethany Frankel prednjačila je u "reality TV obračunu" u Bravu i optužila svog bivšeg šefa da je zločest i rasistički raspoložen na društvenim mrežama. Članica glumačke postave "Pravih kućanica iz Atlante" Nene Leakes također je ranije tužila Bravo, tvrdeći da je bila diskriminirana zbog svoje boje kože - ali je kasnije povukla tužbu, piše Kurir. 

Pismo odvjetnika Brende Glanville dolazi nakon tužbe Caroline Manzo protiv Brava, u kojoj ona optužuje producentske kuće povezane s mrežom da je nisu zaštitile tijekom navodnog incidenta seksualnog napada s Glanvilleom. Zvijezda serije "Real Housewives Ultimate Girls Trip: Morocco" u pritužbi je tvrdila da ju je kolega smjestio na kauč, "nasilno stisnuo" obraze, gurnuo joj "jezik u Carolineina usta" i skočio na nju dok ju je snimao, među druge stvari.

Glanville je u više navrata zanijekala optužbe protiv nje i tvrdila da se morala pridružiti OnlyFansu kako bi se spasila od financijskih poteškoća kao rezultat optužbi. Njezini odvjetnici sada kritiziraju Cohena i vodeće medijske tvrtke koje stoje iza franšize "Kućanice", tvrdeći da su i oni bili uključeni u nedolično seksualno ponašanje.

Osim autora "Dnevnika" Andyja Cohena, odvjetnici u pismu tvrde da NBC i Shed Media navodno "namjerno pogrešno prikazuju interakciju" između Glanvillea i izvršnog direktora produkcije po imenu Sean Lesser.

"Gospodin Lesser ima povijest nagovaranja i/ili upuštanja u seksualne odnose sa ženskim reality zvijezdama pod svojom jurisdikcijom. Gđa Glanville nije iznimka. G. Lesser je uvijek bio transparentan u pogledu svoje privlačnosti prema gđi Glanville."

Predstavnici Lesser, Shed Media i Warner Bros. nismo mogli odmah dobiti za komentar, dok su odvjetnici Brandi Glanville usredotočeni na postizanje svog cilja i otkrivanje što se događalo između natjecatelja reality showa i medijskih rukovoditelja. Pozivaju sve koji imaju informacije ili se žele uključiti u tužbu da im se jave.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:28