StoryEditorOCM
Showbizna Mikonosu

Raskalašena Dara Bubamara na odmoru noću luduje - kupi 20 boca šampanjca, časti svih, troši 5 tisuća eura u večeri

Piše SCENA SD
27. kolovoza 2023. - 20:19

Dara Bubamara na Mikonosu potrošila je čak 65.000 eura! Pjevačica će deset dana provesti na grčkom otoku rezerviranom samo za one dubokog džepa, piše kurir.rs.

Njoj to očito nije problem, budući da je rezervirala jedan od najluksuznijih hotela i svaku večer izlazi u elitne klubove gdje su cijene nečuvene!

- Dara je na Mikonos otputovala sa svojom frizerkom, koja je njena bliska prijateljica. Od nastupa se želi odmoriti jer je tijekom ljeta gotovo svaku večer pjevala, a tim će tempom nastaviti čim prođe godišnji odmor.

Nalazi se u hotelu s pogledom na more koji ima bazen. Kad joj plaža dosadi, apartman ima jacuzzi u kojem se može opustiti, običan krevet i vodeni krevet... Na raspolaganju su joj i svakodnevne masaže i kozmetički tretmani u kojima uživa. Za taj užitak izdvojila je 15.000 eura – kaže dobro obaviješteni izvor.

Prema njegovim riječima, Dara se danju odmara, a noću luduje!

- Iako joj treba odmor od gaža, ipak se ne može zasititi izlazaka! Popodne je na dnevnim zabavama, a navečer u jednom od najpoznatijih klubova na Mikonosu, “Bombonjeri”. Tu je svaku večer! Naručuje "domaći perignon" kao luda! Časti konobare šampanjcem, osiguranjem... Kupi preko 20 boca za noć, i to samo šampanjac, a gdje su kokteli, vino... Bogami, za večer potroši najmanje 5.000 eura - kaže izvor.

- Ovim tempom potrošit će čak 50.000 eura na izlaske u deset dana! Pa to još nisam čuo. Definitivno se opustila i uživala za sav novac! Mada, kada je Dara u pitanju, to ne treba biti čudno. On je veliki hedonist. Voli raditi, zarađivati, ali i trošiti!

Dara Bubamara prije dva mjeseca ljetovala je u Dubaiju, gdje je također potrošila dosta novca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 05:44