StoryEditorOCM
ShowbizDRAMA NA AERODROMU

Uskoro putujete u Srbiju? Nemojte da vam se dogodi isto što i ‘splitskoj vampirici‘ Olji: u Kaštelima je nikako nisu htjeli pustiti u avion za Beograd, evo i zbog čega...

Piše Vinko Paić
16. srpnja 2021. - 21:58

Gdje god da se pojavi splitska reality zvijezda Olja Einfalt Mihovilović napravi pomutnju.

Bilo je tako i tijekom popodneva kad je u svom prepoznatljivom izdanju stigla u zračnu luku u Kaštelima. Imala je let za Beograd s kompanijom Air Serbia koji je iz Splita poletio nešto prije 16 sati.

Međutim, iako je cijepljena te je osoblju na aerodromu pokazala dokaz o tome, Olja u avion nije išla.

Naime, kako su joj rekle službenice, da bi je pustili, morala je sa sobom donijeti negativan PCR test na koronavirus.

image
Olja se bezuspješno pokušala ukrcati u avion za Beograd.
Privatan Album

- Još ne mogu vjerovati da me nisu pustili, a cijepljena sam. Ali uistinu je moja pogreška jer se nisam dovoljno dobro informirala. Mislila sam kako mi je dovoljno pokazati potvrdu o cijepljenju. No, vlastima u Srbiji, ako niste njihov državljanin, to nije dovoljno, jer uz tu potvrdu traže i negativan test na koronu. To se međutim ne odnosi na susjedne zemlje, pa tako ni za Sloveniju koja je u Europskoj Uniji, kao i Hrvatska, što je baš apsurdno. S njima Srbija ima sporazum o priznavanju cijepiva, a iz mog primjera je očito kako s našom zemljom nema, kaže nam Olja.

Pitali smo je kojim je povodom išla u Beograd, no samo nam je kazala da je trebala imati poslovni sastanak. Pretpostavljamo da se radilo u sastanku za ulazak u popularni reality show Zadruga na televiziji Pink, jer se već neko vrijeme priča kako ćemo od jeseni tamo gledati i Olju.

- Sad mi ne preostaje ništa drugo osim da kupim novu kartu i ovaj put napravim test na Covid-19 prije polaska, smije se dobro raspoložena vampirica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. siječanj 2023 05:21