StoryEditorOCM
ShowbizPJEVAČ ODGOVARA

Prošlo je dvije godine od operacije Jon Bon Jovija, stiže novi album, a mnogi se pitaju hoće li uskoro turneja

Piše SCENA SD
17. ožujka 2024. - 11:33

Prije dvije godine glazbenik Jon Bon Jovi (62)  operirao glasnice. U intervjuu za radijsku postaju "Mix 104.1 Boston" objasnio je da se još uvijek oporavlja i ne može potvrditi hoće li ići na turneju sa svojim bendom za nadolazeći album "Forever".

Njegova je želja vratiti se na turneju, "ali još uvijek se oporavljam od velike operacije", kaže Jon Bon Jovi. Pjevač je bio podvrgnut zahvatu 2022. godine nakon što mu je jedna glasnica "atrofirala".

image

Jon Bon Jovi lani u New York Cityju

Angela Weiss/Afp

Glazbenik je u intervjuu nastavio objašnjavati da se oporavlja i da je odvojio vrijeme da napravi jednu pjesmu dnevno za album. Ali to je bila "moja potreba, moja želja, moja čežnja, da mogu svirati dva i pol sata noću, četiri noći tjedno mjesecima", rekao je Bon Jovi radijskoj postaji. "I zato radim na tom cilju."

Grupa Bon Jovi, koja postoji već 40 godina, nedavno je najavila svoj novi studijski album "Forever". Trebao bi biti objavljen 7. lipnja. Prvi singl "Legendary" već je objavljen. Na Instagramu je Bon Jovi pisao o novom albumu: "Čekao sam ovaj trenutak."

image

Jon Bon Jovi prošle godine u Wimbledonu

Sebastien Bozon/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 21:03