StoryEditorOCM
Showbizjednostavan mladić

Premda pjeva o odlasku sa sela, Baby Lasagna neće daleko: ‘Vidim se da živim u još manjem selu od ovog sad‘

Piše Vanesa Tenžera
3. ožujka 2024. - 16:36

U posljednjem izdanju emisije Zdravlja na kvadrat, Baby Lasagna je oduševio svojom prisutnošću, ali i jednostavnošću. 

Suočen s brojnim pitanjima o svojoj glazbi i životu, Lasagna je održao razinu pristojnosti i jednostavnosti koja ga izdvaja iz mnoštva.

Lasagna je tako prokomentirao i interes medija za njegov život i sitne pojedinosti koje smatra osobnima, a koje, kako kaže, vješto zaobiđe, istovremeno ne gubeći na pristojnosti i volji da ipak odgovori na pitanja koja se samo gomilaju.

"‘Da. U nekim trenucima, neću imenovati, znalo je biti previše na osobnoj razini i to mi se i ne sviđa. Mislim i da sam dao dojam i da publika zna da ne volim baš previše stvari otkrivati o sebi. Ali pokušao sam biti kulturan i umjeren u tome‘‘, govori glazbenik.

Iznad svega, Lasagna je bio iskren prema svojim osjećajima i stavovima, pa je tako otkrio i da je ulazak u sferu javnosti, za njega bio poput skoka u hladnu vodu. 

"‘Mislim da sam odmah bačen u hladnu vodu i da sam imao puno toga za naučiti, i drago mi je da sada jesam naučio. Sada znam da ipak mogu nekad nekomu reći ne i da nije to toliko strašno i da je to više biznis nego osobno‘‘, kaže."

Mladić iz malenog istarskog gradića Umaga nakon pobjede našao se na meti Dejana Lovrena, koji je, valjda, u duhu nekog iskrivljenog pojma Hrvatstva, nastup Baby Lasagne odlučio nazvati "demonizmom".

Premda pjeva o nečemu za što nisu krivi demoni, već uglavnom ekonomska i politička situacija (koju velikim djelom sami krojimo), Baby Lasagna pokazao je u ovom intervjuu, možda i veću dozu "domoljublja" i očuvanja vrijednosti od Lovrena, otkrivši da za njega iseljavanje nije opcija. Istinski voli selo, prirodu, mir i sve prednosti života u maloj zajednici, iz koje godinama toliko ljudi bježi.

‘‘Definitivno se vidim živjeti na selu. Još u manjem selu od ovoga gdje se sada selim. Stvarno želim taj miran život. Meni se ne sviđa grad‘‘, iskren je. 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 23:52