StoryEditorOCM
ShowbizZVJEZDANI TRENUTAK

Prava ‘Melodramma‘ - pogledajte impresivni nastup Andree Boccelija i Stjepana Hausera na Times Squareu u New Yorku

Piše S. Pg.
27. ožujka 2023. - 19:31

Dvije velike glazbene zvijezde prošlog su petka nastupile u duetu na otvorenom, pod blistavim svjetlima njujorškog Times Squarea - javlja Classic FM. Riječ je o pjevaču Andrei Bocelliju i violončelistu Stjepanu Hauseru.

Ovaj nastup dogodio se uoči prikazivanja dokumentarca o Andrei Bocelliju, "The Journey", koji se u američkim kinima počinje prikazivat 2. travnja, a kombinira glazbene izvedbe s razgovorom.

S Hauserom je Bocelli izveo pjesmu "Melodramma", izvorno s Bocellijevog albuma iz 2001., "Cieli di Toscana". Hauser je sa slavnim talijanskim tenorom  već surađivao zadnjih nekoliko godina. Pogledajte trenutak u kojem su se - kako piše Classic FM - "dvije glazbene sile sudarile na poznatoj vizuri Manhattana - stvarno ne može biti bolje pozornice za njih dvojicu".

A budući da nijedan posjet Velikoj jabuci nije potpun bez posjeta Times Squareu i Central Parku, Bocelli nije mogao odoljeti da ne obiđe park na konju. Pjevao je u mnogim velikim svjetskim koncertnim dvoranama i arenama pa do najvećih nogometnih stadiona, a posebno dojmljiv nastup imao je iz napuštene katedrale Duomo u Milanu, za pandemije 2020. godine. Nekoliko kultnih lokacija u New Yorku sada je dodano tom popisu, a Bocellijevo izvanredno putovanje svjetom se nastavlja - zaključuje Classic FM.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2023 00:04