StoryEditorOCM
ShowbizPRIORITETI

Pjevačica otkrila da sanja o putovanju u Katar gdje joj je suprug, ali to je nemoguće! Kod kuće brine o sinu Oliveru i bebi Greti: On se zbog stresa od nove sestrice razbolio

Piše Dorotea Paponja/ Gloria
8. prosinca 2022. - 17:47

Prije nešto više od mjesec dana Franka Batelić i njezin suprug, naš bivši nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka, dobili su drugo dijete, djevojčicu Gretu.

"Odmorna nisam, to vjerojatno više nikad neću biti", našalila se Franka, koja uz malenu Gretu ima i dvogodišnjeg sinčića Viktora.

"Viktor je dobro prihvatio Gretu, ali od tog silnog stresa se već dvaput razbolio u mjesec dana! Ali jako je dobar, pažljiv i bolji nego što smo očekivali", ispričala je pjevačica. Dodala je i kako je malena Greta opisala nemirna, ali jako dobra beba.

"Moja beba ne može biti mirna, to smo naučili sada", rekla je kroz smijeh, piše Gloria.

Njezin suprug Vedran 2018. godine se oprostio od hrvatske nogometne reprezentacije, a trenutačno je na Svjetskom prvenstvu u Katru kao pomoćnik Zlatku Daliću u stožeru Vatrenih.

"Naravno da i ja pratim Vatrene, kao i svi! Žao mi što nisam u Katru, sama sebi govorim da ću, ako doguramo do još jedne tekme, morati otići barem na dva dana, no bojim se da ću ipak morati to sve propustiti. Ali želim im svu sreću na tekmi u petak, mislim da će to biti sve okej, iako mnogi nisu optimistični, ja moram biti", ispričala je.

Za kraj je Franka rekla kako će obitelj Ćorluka provesti nadolazeće blagdane.

"Zasad je plan da budemo u Istri kod mojih, kao i svake godine, probat ćemo nastaviti tu tradiciju. Nonina kuhinja i najdraže društvo", rekla je pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2023 17:56