StoryEditorOCM
Showbiznoćni život

Pjevačica o najmučnijem nastupu, morala pjevati 15 sati: Uzimali su drogu ispred mene, jadno sam se osjećala‘

Piše SCENA SD
1. ožujka 2024. - 18:56

Srpska pjevačica Dragica Zlatić prošla je životnu školu na terenu gdje je godinama nastupala po kafanama gdje je viđala razne situacije od kojih mnoge nisu bile lijepe.

Zvijezda "Granda" nedavno je otkrila da ne spada u pjevačice koje konzumiraju alkohol, zbog čega se teže mirila sa scenama u koje je zatekla, prenosi Kurir.

– Imala sam par situacija da sam radila i po petnaest sati i to mi je bilo najteže. Nažalost, bilo je svega i svačega i kako su uspjeli biti budni i raspoloženi petnaestak sati. Preda mnom su otvoreno koristili narkotike - otkrila je pjevačica i dodala:

- Bilo mi je teško to gledati, ali i podnositi ih takve kakvi jesu. Svakom normalnom čovjeku je to strašno, ja osobno čak ni ne pijem alkohol, jednostavno ga ne volim. Nakon alkohola osjećam se kao da umirem, da mogu lakše podnijeti, mislim da bih se ubijala od njega.

Pjevačica je otkrila da se nije osjećala ugodno nakon tog nastupa

- Pjevala sam bez prestanka petnaest sati, nisam imala nijednu pauzu. Kad je konačno završilo, oko osam ili devet ujutro, nitko od nas nije ni znao gdje je. Sjeli smo i bili smo toliko iscrpljeni i osjećali smo se jadno, i nismo mogli stati jer su u pitanju specifični ljudi - rekla je, pa dodala:

- Hvala Bogu nisam imala puno takvih situacija, rijetko mi se to događa. Moram priznati da mi je sve teže kako sam starija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 00:14