StoryEditorOCM
ShowbizSINGL

Pjevač Teo Grčić poslao snažnu poruku u novoj pjesmi: Moja Zabluda je svojevrsna opomena svima

Piše SCENA SD
7. ožujka 2023. - 13:48

Kantautor prepoznatljivog vokala koji osvaja karizmom glazbe i riječi, Teo Grčić, donosi novi singl ‘Zablude‘. Glazbena priča s posebnom porukom izvučenom duboko ispod površine, iz suštine od koje smo svi pomalo odustali kako sam kaže, ‘Često živimo u zabludama, a isto tako često nas ogrebu i tuđe. Pomalo smo odustali od suštine, a priklonili se površnosti. Isto tako, često se vodimo željama, a da na njima ne radimo i ne integriramo u realnost. Nekako se previše priklanjamo odustajanju i razočarenjima umjesto introspekciji i osobnom rastu. Upravo je moja pjesma ‘Zablude‘ kao svojevrsna opomena svima, da ne gube važne stvari u životu nauštrb površnosti, nedostatka samo krotičnosti, i lijenosti da pomaknu granice i pobijede sami sebe, jer smatram da je to najvažnija bitka koju svaki pojedinac u životu vodi. Također, smatram da smo moj tim i ja ponovo pomaknuli granicu i napravili kvalitativni iskorak, u nadi da će vam se ‘Zablude‘ svidjeti‘, zaključio je Teo.

image

Teo Grčić

Vatroslav Divić/

Kao u većini svojih pjesama, autorski pečat na tekst stavlja sam Teo, dok je glazbu uradio zajedno s Mihaelom Blumom, zaslužnim ujedno za produkciju i aranžman istoimenog singla. Zahvaljujući umijeću i iskustvu Vatroslava Divića s kojim ima vrlo uspješnu dugogodišnju suradnju, tvrđava Nutjak, Gardun te izvor rijeke Rude u Trilju savršeno su se uklopile u video spot za ‘Zablude‘, a svojom ženstvenošću sve je dodatno oplemenila prelijepa Renata Barić koja se u glavnoj ulozi uz Tea pojavljuje u snimljenim kadrovima.

image

Spot Tea Grčića - Renata Barić

Vatroslav Divić/
image

Teo Grčić

Vatroslav Divić/

Podsjetimo, ‘Čuvam te‘, ‘Šav‘, ‘Ne zaboravljaj‘ i ‘Samo jedno lice‘ autorske su pjesme Tea Grčića kojima je hrabro stupio na glazbenu scenu osvojivši publiku i radijski eter talentom i osobnošću, a svojom predanošću i strpljivošću pokazao ozbiljnost, ali i dosljednost u stvaranju onoga što voli o čemu svjedoči i njegova nova pjesma ‘Zablude‘.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. svibanj 2023 05:32