StoryEditorOCM
ShowbizLJUBAV NA ŠKOJU

Pierce Brosnan baš gušta na Visu: evo kako je u zalazak sunca suprugu izveo na romantičnu večeru, ni fotoreporter mu nije smetao

Piše M.K.
1. listopada 2017. - 21:39
pierce brosnan.JPG

Irski glumac Pierce Brosnan džentlmen je bez premca, a pažnja s kojom se odnosi prema svojoj supruzi Keely Shaye Smith od prvog je trena dolaska u Dalmaciju vidljiva na svakom koraku.

Pierce Brosnan u par koraka u Splitu demonstrirao što je pravi frajer: suprugu nije ispuštao iz vida, a našu je novinarku oborio s nogu

Jedan od najpopularnijih tajnih agenata 007 s poznatom je američkom tv novinarkom, voditeljicom i nekadašnjim modelom u braku više od šesnaest godina, s tim da su nerazdvojni od susreta na plaži u Meksiku 1994. godine. Svi koji ih ovih dana sreću po Visu, gdje bivši Bond snima mjuzikl "Mamma Mia: Here We Go Again!', svjedoče njihovu ljubav i privrženost.

Pierce i Keely snimljeni su ovih dana u restoranu Admiral, gdje se slavni glumac rado fotografirao i s osobljem, koje je oduševio svojim simpatičnim i neposrednim pristupom.

Brosnan uživa u otočkom životu, nije mu do slikavanja: našem foreporteru odrješito poručio 'Don't do that!'

Naš ih je fotoreporter jučer snimio u šetnji nakon doručka u bašti hotela "Tamaris", bez nazočnosti tjelohranitelja. Tada Brosnan nije bio raspoložen za slikavanje, pa je zamolio kolegu da "to ne radi", no večeras mu blicevi fotoaparata nisu smetali dok je sa suprugom uživau u điru i romantičnoj večeri uz zalazak sunca u konobi "Vatrica". 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. siječanj 2023 12:24