StoryEditorOCM
Showbizkuća na moru

Ovo je vila Nede Ukraden: Luksuzna oaza mira i zelenila u kojoj organizira fešte za pamćenje

Piše VIJESTI SD
7. ožujka 2024. - 06:41

Neda Ukraden ljeti uživa u Boki Kotorskoj, gdje ima kuću s velikom okućnicom, a zimi je u Beogradu, gdje ima luksuzan stan.

Ova oaza mira popularne pjevačice okružena je zelenilom, cvijeća je posvuda, a u dvorištu ima i svoj voćnjak. Vrijedi istaknuti i dnevni boravak koji ima kožnu garnituru i kamin, a ova 73-godišnja pjevačica tvrdi kako se u toj kući organiziraju i brojne "žurke", odnosno, zabave.

- Ne možete vjerovati kakve tulume imamo. Onda ne pjevam samo ja, pjevamo svi. I to do ponoći. Okupimo se ovdje na terasi i uživamo. Kakve su fešte ovdje bile... – rekla je jednom prilikom Neda za beogradske medije. 

Inače, privatni život Nede Ukraden vrti se oko kćeri Jelene, troje unučadi i zeta Predraga Pece Minovića s kojim ima poseban odnos.

Vjerovali ili ne, na ruku je Peca tetovirao ime i prezime pjevačice, što je neke oduševilo, a druge poprilično iznenadilo. Naime, u obiteljskim pričama diljem Balkana uzduž i poprijeko, ljubav između svekrve i zeta uglavnom postoji samo u šali. Neda i Peca očito su iznimka.

Pjevač je objasnio što znači njegova tetovaža, je li mali znak pažnje ili nešto sasvim drugo.

- Kćerinog muža sam prihvatila kao svoje dijete. Peca nije istetovirao moje ime zbog nekretnina, već zato što sam mu pomogla oko zdravlja. Inzistirala sam da ode u jednu kliniku i sve smo uspješno riješili – otkrila je.

- Radilo se o oštećenju vida, bilo je ozbiljno. Mogao je oslijepiti na jedno oko. Bogu hvala, sve je dobro prošlo, a on je iz zahvalnosti odlučio istetovirati moj potpis - rekla je pjevačica jednom prilikom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 09:20