StoryEditorOCM
ShowbizTeško mu je

Ivo Kovačević komentira skandalozno ponašanje kćeri Maje u Zadruzi: ‘Ne pratim to i ne želim znati...‘

Piše Mozaik SD
11. studenog 2022. - 22:51

- Mi nju nismo tako odgajali! Ne pratim to i ne želim znati što ona tamo radi - kratko nam je rekao Ivo Kovačević, otac Maje Kovačević nakon što smo ga zamolili da nam komentira njezino skandalozno ponašanje u srpskom reality showu ‘Zadruga‘.

- Moja obitelj ima važnijih stvari. Već šest mjeseci tragamo za drugom kćerkom Marijanom od koje nema ni traga ni glasa i čitav taj slučaj je jako čudan. Ovom prilikom opet apeliram na policiju da istražuju nestanak Marijane i ako netko nešto zna da mi javi, svaki detalj može biti važan - dodao je gospodin Kovačević.

Njegova kćer Maja u ‘Zadrugu‘ je ušla prije mjesec dana. Tada je kazala kako njena obitelj misli da se Marijana ubila skočivši s mosta, međutim Ivo je njene riječi demantirao kazavši da ne zna o čemu ona to priča.

Proteklih tjedana Maja se u ‘Zadruzi‘ sasvim normalno ponašala, no u noći sa četvrtka na petak, pod utjecajem alkohola se ‘raspištoljila‘, o čemu piši svi srpski portali.

Dok je Jovana Tomić Matora, deklarirana lezbijka, odmarala u sobi, Maja je legla na nju i počela je ljubiti. Potom je otišla kod Bilala, dečka imenjakinje Maje Marinković pa se i s njim ljubila, a onda i seksala pred očima drugih cimera.

Kad je Marinković, koja je također u kući za to saznala, napravila je kaos, i počela udarati Bilala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2023 02:24