StoryEditorOCM
ShowbizNIJE SVE IDILA

Oni koji su posumnjali da im se raspada brak jer se Urban vratio starim porocima bili su djelomice u pravu, međutim, Keith se čini se trgnuo na vrijeme..

Piše Tanja Vučićević/Gloria
19. svibnja 2022. - 18:29

Na nedavnoj premijeri filma "Sjevernjak" bračni par čija je ljubav donedavno bila neupitna, kiselo se smješkao na crvenom tepihu. Glasine da nešto ne štima u odnosu Nicole Kidman i Keitha Urbana pojavile su se i prije početka prikazivanja tog povijesnog spektakla u kojem zapaženu ulogu kraljice Gudrun, majke glavnog junaka, tumači australska glumica, piše Gloria.

Oni koji su posumnjali da im se raspada brak jer se Urban vratio starim porocima, alkoholu i drogi, bili su djelomice u pravu.

Dok mu je supruga prije gotovo dvije godine u domovini snimala seriju "Nine Perfect Strangers", on je, čini se, umirao od dosade. Počeo je tulumariti ne bi li nekako ispunio vrijeme, no to mu je prešlo u naviku i kad se Nicole vratila kući.

image
Michael Tran/Afp

Gdje je tulum, tu su potoci alkohola i droge pa ne čudi što se razbjesnila. Jer, country zvijezda godinama se drogirala i opijala: prestao je tek kad je prije 17 godina upoznao Nicole Kidman.

Od tada je čist i trijezan, tvrdi, ali njegova supruga je sumnjičava. Uostalom, tko bi joj zamjerio što prati njegov svaki korak? Zacijelo je bila obaviještena i o njegovom tulumarenju u njihovoj vili u losangeleškoj četvrti Hollywood Hills dok je tijekom zatvaranja snimala u Australiji.

Ukratko, čim se vratila u Ameriku počeli su se svađati jer mu je ograničavala solo izlaske, a živciralo ga je i to što mu ne vjeruje. Kako je svađa završila, otkrio je u nedavnom razgovoru za The Sun.

image
Michael Tran/Afp

-Još uvijek sam činio pogreške, ali ništa drastično kao u prošlosti. Pa ipak, i to je bilo dovoljno da se zaustavim prije nego se sve uruši,

Glazbenik i holivudska glumica imaju kćeri Sunday (13) i Faith (11) pa nema dvojbe oko toga što mu je važnije, tulumarenje ili obitelj? Osim toga, oboje su smanjili poslovne obaveze i posvetili se kćerima te jedno drugome.

-Ravnoteža između poslovnog i privatnog života nikada se zapravo ne postiže, ona se održava iz dana u dan“, pojasnio je Urban dodajući da katkad ima tešku narav.

image
Christoph Soeder/Afp

-Lako se naljutim, ali naučio sam puno o tome kako to ispraviti. Prije nikada nisam mijenjao situaciju dok nije bilo prekasno, ali sada vidim požar na vrijeme i počinjem s gašenjem. Postao sam puno sam bolji u eliminiranju pogrešaka prije nego što se stvari uruše, objavila je Gloria.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. lipanj 2023 17:29