StoryEditorOCM
ShowbizISKRENA MANEKENKA

Njemačka ljepotica Heidi Klum ‘pod pritiskom‘ otkrila kilažu i koliko kalorija unosi: Fanovi su u potpunom šoku

Piše SCENA SD
24. kolovoza 2023. - 17:53

Heidi Klum je u nedavnoj iskrenoj objavi na društvenim mrežama progovorila o svojoj težini i prehrambenim navikama.

Njemačka ljepotica podijelila je tu informaciju na svom Instagramu te je odgovorila da jede samo "do 900 kalorija dnevno", što je prilično šokiralo njene obožavatelje.

Dan 50-godišnje Heidi navodno započinje niskokaloričnim doručkom koji se sastoji od tri poširana jaja u toploj pilećoj juhi, prenosi Jutarnji list.

Drugi pratitelj je tada zamolio Klum da podijeli svoju trenutnu težinu pa je ona izvadila vagu i stala na nju bosim stopalima. Ubrzo je objavila video koji ju je nasmijao te otkrila da teži 62,5 kilograma. Ovdje je za nju priča o prehrani stala. Manekenka rođena u Njemačkoj visoka je 175 centimetara, tako da je prema američkom institutu za srce, krv i pluća njen indeks tjelesne mase "unutar normalnog raspona". Međutim, medicinski stručnjaci preporučuju da žene dnevno unesu 2000 kalorija.

Međutim, tijekom godina, Klum je postala opuštenija u vezi toga što jede jer se ne želi osjećati kao da joj je to "obaveza", no još uvijek daje prioritet zdravoj hrani.

- U početku sam morala biti disciplinirana u vezi s hranom, a sada sam se jednostavno navikla na to - rekla je majka troje djece za Red Magazine 2020. godine, prenosi Daily Mail.

- Ima toliko izbora, samo odaberite prave stvari - ukratko je objasnila.

U međuvremenu, Klum ponosno pokazuje svoju fit figuru na društvenim mrežama, a na jednoj od svojih najnovijih fotografija u kupaćem kostimu u jednoj je ruci nosila zdjelicu svježeg voća, a u drugoj tanjur s rajčicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 13:53