StoryEditorOCM
ShowbizNOVI OBRAT

Ništa od koncerta Tonija Cetinskog u Sarajevu! Gradonačelnica popustila pritiscima, ovo su razlozi

Piše Scena SD
25. siječnja 2024. - 18:12

Na 40. godišnjicu obilježavanja početka Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu koncert je, 10. veljače i to ispred Vječne vatre, trebao održati Tony Cetinski, piše Jutarnji list.

Tako su barem najavljivali direktor Turističke zajednice Kantona Sarajevo Haris Fazlagić, ali i ministar kulture te sporta Kantona Sarajevo Kenan Magoda. No Tonyjev nastup sad je ipak - otkazan, donose Vijesti.ba.

Razlog je navodno taj što gradonačelnica Benjamina Karić nije dala dopuštenje za financiranje koncerta, iako je Gradska uprava delegirala projekt prema Vladi Kantona Sarajevo.

image

Tony Cetinski

Marko Todorov/Cropix

Podsjetimo, informacija da će Cetinski nastupiti povodom 40. godišnjice održavanja Zimskih Olimpijskih igara izazvala je niz oprečnih reakcija. Očigledno su one negativne prevagnule, pa je gradonačelnica na kraju promijenila mišljenje.

Mnogima je, naime, zasmetalo što su za tako velik događaj bili izostavljeni domaći, bosanskohercegovački izvođači, umjesto kojih je angažiran čovjek koji baš i nema puno veze s Igrama u Sarajevu.

- Siguran sam da će to biti koncert za pamćenje. Sarajevo i ja se volimo i nitko svojim piskaranjem to ne može razbiti. Vidimo se - reagirao je početkom mjeseca Cetinski. Otkazivanje koncerta još nije komentirao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 23:05