StoryEditorOCM
ShowbizPOVRATAK

Nikolina Ristović objavila fotografije iz Beograda i citirala Mešu Selimovića: ‘Trebalo bi ubijati prošlost sa svakim danom što se ugasi. Izbrisati je da ne boli‘

Piše MOZAIK SD
22. srpnja 2022. - 13:49

Nikolina Ristović jutros se svojim pratiteljima javila iz Beograda. Objavila je nove fotografije s oznakom "Tu negde u Beogradu" i citirala Mešu Selimovića.

'“Trebalo bi ubijati prošlost sa svakim danom što se ugasi. Izbrisati je da ne boli. Lakše bi se podnosio dan što traje, ne bi se mjerio onim što više ne postoji. Ovako se miješaju utvare i život, pa nema ni čistog sjećanja, ni čistog života.” I ja znam da mogu i hoću. Čak i na ovom mjestu koje boli najviše.' napisala je Nikolina Ristović.

Podsetimo, nakon sahrane supruga Vidoja, Nikolina i svekar Miša Grof počeli su se prepucavati preko medija i društvenih mreža. Miša je govorio da je Nikolina bila sa njegovim sinom samo zbog novca, a ona mu nije ostajala dužna.

- Sve što misli da je ona kupila i poklonila Vidoju, to je njeno. Zašto bih ja zadržao njenu sliku ili bilo šta njeno? Sve što misli da je njeno, neka slobodno uzme, samo ne znam od kojih para je ona kupovala Vidoju skupocjenosti - naveo je Miša tada za Kurir.

Nikolina nije otkrila koji je povod njenog posjeta Beogradu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2023 12:06