StoryEditorOCM
ShowbizTO JOJ JE BIO SAN

Nika iz Feminnema napravila veliku promjenu u karijeri, ima novi posao; ‘Malo me strah, ovo je izazovnije od pjevanja‘

Piše SCENA SD
18. prosinca 2023. - 19:10

Omiljena članica grupe Feminnem Nika Antolos ima novo zanimanje.

Lijepa Feminnenka novo je pojačanje u eteru Happy FM-a. Javnosti je poznata po svojoj direktnosti i otvorenosti čak i kada je zdravlje u pitanju. Nakon što joj je dijagnosticirana autoimuna bolest multipla skleroza Nika je bez ustručavanja govorila o svojoj borbi i bilježila svaki hitni posjet bolnici. Srećom to je iza nje, a ispred nje radijski mikrofon i posao o kojem je godinama maštala. 

Ja sam uvijek sanjala posao na radiju jer je spoj glazbe koju obožavam i bez koje ne mogu te razgovora s ljudima, mislim da ne može bolje od radija! Pamela je vidjela na Instagramu da Happy traži voditelja ili voditeljicu i meni poslala link, ja sam automatski skočila na to, poslala sam životopis, odradila razgovore i evo me, tu sam u eteru!

Mikrofon ovoj glazbenici nije stran, a ne krije oduševljenje što je uz pjevačke sposobnosti dobila priliku pokazati i one voditeljske.

image

Gordan Svilar

Ovo je izazovnije od pjevanja, jer nema unaprijed naučenog teksta. Ja sam dosta direktna, neki mi kažu i predirektna. Ono što mislim i kažem, nekada upakiram da to bude mekše, ne mjerim, smatram da je to jedino fer prema svima. Oni koji me ne vole će me lijepo moći staviti u kutiju da sam jedna od onih koje ne vole, da se razilazimo u mišljenjima, a ima i onih koji me vole baš zbog moga mišljenja. Na kraju krajeva, tko bi se napekao kolača da se svima svide, to je nemoguće.

Zajedno s kolegom u Happy jutru razbuđivat će Hrvatsku i to svakog radnog dana.

image

Gordan Svilar

Mi smo jutarnja šihta, od 7-11, s mojim dragim kolegom Elvisom Mehičićem,  iznimno se veselim, uzbuđena sam, malo me i strah, ali doslovno ovim redoslijedom, najbitnije je da ipak strah nije na prvom mjestu. Nadam se da ćemo se slušati i družiti ujutro kada nam je svima teško otvoriti oči, sjesti u auto, tramvaj, ići do posla, pogotovo sada kada je hladno, pa da nekako zajedno dignemo atmosferu i volju za radni dan.

Nakon svega što je prošla uz dijagnozu autoimune bolesti - multiple skleroze,  o kojoj je bez ustručavanja govorila o svojoj borbi i bilježila svaki hitni posjet bolnici, ispred nje je konačno lijepo razdoblje.

Borila sam se s multiplom teško i dugo, više od 14 godina. Hvala dragome Bogu, nemam aspolutno nikakvih simptoma i ostataka te bolesti. Bolest više nema nikakvog značenja u mom životu, osim da pričam o tome kako sam se izliječila. To je veliki blagoslov kroz koji sam prošla, ne priječi me u poslu, dala mi je vjetar u leđa.

Najveća podrška su joj obitelj i prijatelji koji su neopisivo sretni jer je Nika uskočila u novu ulogu.

Svi su vikali to je to, to je za tebe, moja obitelj, moji bliski prijatelji, pogotovo moje dijete, ona je vrištala od sreće.

Njezin životni moto je - Moli kao da sve ovisi o molitivi i radi kao da sve ovisi o tvome radu, mislim da je to dobitna kombinacija – poručila je Nika sretno, nakon odrađenog prvog radnog dana.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 00:18