StoryEditorOCM
Showbizpuna je dojmova

Nekad Miss, danas poduzetnica! Ivana se upravo vratila s izbora za Miss Svijeta, ispričala nam je sve pikanterije...

Piše Vinko Paić
13. ožujka 2024. - 12:23

Prije 21 godinu Ivana Delač postala je Miss Universe Hrvatske, a ova uspješna poduzetnica trenutno je uz druge poslove angažirana i kao direktorica odnosa s javnošću hrvatske direkcije izbora za Miss.

Upravo se vratila iz Mumbaija s nedavno završenog izbora za Miss Svijeta na kojem je najljepšom proglašena Kristina Piškova iz Češke. Ovo 71. izdanje natjecanja u ljepoti održano je u Indiji nakon 28 godina pauze, a natjecale su se predstavnice iz 115 zemalja. Naša predstavnica Lucija Begić završila je u top 40 najljepših.

Ovako velik i važan projekt zahtjeva višemjesečnu pripremu i produkcijski mora izgledati savršeno.

- Tako je bilo i u El Salvadoru na 72. izboru Miss Universe, a u Jio Convention World Centru u Mumbaiju na 71. Miss World bilo je apsolutno savršeno. Spektakularan show! Od dolaska na crveni tepih koji je izgledao poput Oscara pa do same scenografije i rasvjete. Odmalena pratim izbore ljepote, a kao bivša hrvatska Miss Universe stalno savjetujem naše predstavnice koje odlaze na svjetski izbor i želja mi je njihov što bolji plasman - kaže Ivana kojoj je na upravo završenom izboru favoritkinja bila Miss Libanona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:30