StoryEditorOCM
Showbizizgleda vau

Na crvenom tepihu u Veneciji zablistala domaća hrvatska voditeljica, filmski festival ugostio brojne poznate

Piše Stella Zavišić/ JL
1. rujna 2023. - 19:33

Filmski festival u Veneciji ove godine je u svom 80. izdanju, a trajat će do 9. rujna. Ugostio je premijere filmova ‘Ferrari‘, ‘Dogman‘, ‘El Conde‘, a stigla su mnoga američka i talijanska poznata lica.

Među njima je bila i hrvatska voditeljica Tatjana Jurić. Zablistala je u crnoj elegantnoj kreaciji dvojca Envy Room.

Podijelila je svoj izgled i s pratiteljima na Instagramu naglasivši da je bolje da objavi fotogorafiju sad jer će se kasnije dobro zabavljati, pa zaboraviti, piše Jutarnji.

Gošća brenda  Armani

"Budimo realni, kad krene party, ništa ja objavljivat neću. Pa bolje da se odmah prijavim i chill!" napisala je voditeljica uz opis selfiea.

Objavila je fotografiju i iz kino dvorane kako gleda biografski film "Ferrari" s Adamom Driverom u glavnoj ulozi koji glumi osnivača poznate marke automobila Enza Ferrarija.

Tatjana je u Veneciji kao gošća brenda Armani beauty čija je ambasadorica, a brend je već šestu godinu sponzor venecijanskog festivala. Osim Tatjane, na ovogodišnjem festivalu će u pratnji Couture Brands Engagement menadžerice za L’Oreal Adria-Balkan Ivane Petković Čevre, biti i još neka poznata imena iz naše regije. Supruga našeg nogometaša Matea, Izabel Kovačić, glumica Milena Radulović, novinarka i televizijska voditeljica Dragana Kosjerina, pjevačica Džejla Ramović i model Aleksandra Bogdanska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 20:59