StoryEditorOCM
ShowbizNOVI PLANOVI

Mlada Bosanka preselila u Zagreb i zbunila ljude. Amra iz ‘Gospodina Savršenog‘ zapljusnuta čestitkama na trudnoći

Piše SCENA SD
4. lipnja 2023. - 17:40

Ovih se dana kandidatkinja iz showa Gospodin Savršeni, naime Amra Salihćehajić (u sezoni kad je Savršenog utjelovio Splićanin Toni Šćulac) našla u središtu simpatične "zbunjoze". Radi se o tome da je u jednoj reklamnoj kampanji glumila trudnicu, što je dio javnosti i Amrinih poznanika shvatio ozbiljno, te su joj čestitali na prinovi koja (ne) stiže.

- U nekoliko sekundi moj inbox je bio prepun čestitki za bebu, bilo je simpatično i lijepo vidjeti da se toliko poznatih i nepoznatih ljudi iskreno raduju mojoj sreći – rekla je za 24 sata 26-godišnja Amra. Pojasnila je poantu reklamne kampanje, koja je dosta ljudi, njezinih pratitelja na društvenim mrežama, dovelo u zabludu.

image

Amra se prije desetak mjeseci preselila u Zagreb

RTL Press

- To je bila reklama za liniju haljina namijenjenim trudnicama. Bilo bi očekivano od mene da na taj način objavim svoju trudnoću jer svakodnevno dijelim svoj život na društvenim mrežama – rekla je za 24sata ta dražesna djevojka.

- Zahvaljujući emisiji otvorila su mi se mnoga vrata brže nego što bi to bilo bez realityja. S poslovne strane nerijetko dobivam ponude za suradnje i biram s kim ću raditi i što ću promovirati na svom profilu. S privatne strane upoznala sam divne ljude, a neki od njih su mi i dan danas prijatelji. Zahvalna sam na našem projektu koji je uistinu bio nezaboravno iskustvo kojeg ću se uvijek rado sjećati – prisjetila se.

image
RTL Press

Na duhovit način prokomentirala je i konačni Tonijev odabir djevojke, naime Stankice Stojanović. Činilo se da su Amra i Toni baš "kliknuli", no...

- Ja sam u showu pronašla ljubav, ali nije bila obostrana - našalila se Amra, koja se prije desetak mjeseci preselila u Zagreb. U hrvatskoj metropoli je jedno razdoblje živjela i kao dijete.

image

Amra se prije desetak mjeseci preselila u Zagreb

RTL Press

- Trebala sam krenuti u osnovnu školu u Zagrebu, ali je život imao neke druge planove. Drago mi je što mogu reći da je Zagreb danas moj dom. To je grad prepun mogućnosti; odnedavno sam polaznica aikida, studija mađarskog jezika i vanjska suradnica na projektu za obnovu Zagreba od posljedica potresa – pohvalila se Amra, te listu 24 sata povjerila i da joj je srce trenutno – sretno slobodno, ali i navela što joj je u vezi najvažnije.

- Iskrenost, poštovanje i povjerenje. Ne želim nikog mijenjati, a i ne želim da mene netko mijenja – poručila je mlada djevojka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 18:30